Beyaz TV’de yayınlanan Dinamit programında, FETÖ’nün yerel yönetimler imamı Erkan Karaarslan ve Aydın Büyükşehir Belediyesi ilişkileri konu edildi.

Mersin’de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Erkan Karaaslan'ın "FETÖ'nün Belediyeler İmamı" olduğu iddia edildi.

Beyaz TV’de yayınlanan Dinamit adlı programda FETÖ/PDY Yerel yönetimler imamı Erkan Karaarslan’ın Belediyelerle olan ilişkisi masaya yatırıldı.

Beyaz TV'de Latif Şimşek'in sunuculuğunu yaptığı 'Dinamit' isimli programda FETÖ'CÜ Erkan Karaarslan hakkında bomba etkisi yaratan açıklamalar yapıldı. Türkiye'yi ayağa kaldıran programa katılan gazeteci Cem Küçük ve eski Milletvekili Özcan Yeniçeri, anlatılanlar karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.


Beyaz TV Ekranlarına konuk olan Haldun Haşmet Aysan, gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu.

Danışmanlık yaptığı belirtilen 101 belediyelerin yaklaşık 80 tanesinin CHP li Belediyeler olduğu belirtiliyor. FETÖ'den tutuklanıp Mersin cezaevine konulan Erkan Karaarslan'ın şirketlerine "kayyım" atanacağı öne sürüldü... 101 Belediyenin danışmanlığını yapan Karaarslan, danışmanlığın dışında Belediye personellerine Resmi Gazetede yayımlanan mali ve hukuki konularada 5 yıldızlı otellerde seminer veriyordu. 
Belediye mevzuatı ve bilançoların "makyajlanması" konularında da uzman FETÖ'cü Erkan Karaarslan, BEKAD adlı dernek teşekkülü ile Belediyelere giriyor, devamında kurduğu yarım düzinenin üzerindeki şirketler kanalıyla, Belediyelerden danışmanlık ve hizmet ihalelerini alıyordu.

Erkan Karaaslan kimdir?
“FETÖ’nün Yerel Yönetimlerden Sorumlu Ayağı olmak ve FETÖ'ye finans sağlamak” iddiasıyla tutuklanarak cezaevine konulan 41 yaşındaki Erkan Karaaslan,
 Gazi üniversitesi Maliye bölümü mezunu olup Nevşehirli olduğu belirtildi.

Aslen Nevşehirli olan, 1975 doğumlu olan Erkan KARAARSLAN, 1997 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünü bitirdi. Aynı bölümde yüksek lisans yaptı.
Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde Kazaların Çevresel ve Teknik Araştırılması Bölümünde Yüksek Lisans Yaptı.
1998 yılında Stajyer Muhasebat Kontrolörü olarak memuriyet hayatına başladı. 2001 yılında yeterliliğini almasını takiben Kamu Mali Yönetim Projesi kapsamında Kamuda Tahakkuk Esaslı Devlet Muhasebesine geçiş programını yürüttü.
2008 yılında Maliye Bakanlığı Muhasebat Başkontrolörlüğe atanan Karaarslan aynı tarihte Sosyal Güvenlik Kurumunda Primsiz Ödemeler Genel Müdürlüğü Kurumsal Gelişim ve Ortak Veri Tabanı Daire Başkanı kadrosuna atandı ve Sosyal Yardım Mevzuatıyla ilgili çalışmaları yürüttü. FETÖ tutuklusu Erkan Karaaarslan bir zamanlar CHP'den milletvekili aday adayı da
bulundu. Karaarslan evli ve bir kız çocuk babasıdır.
İşte Mersin’de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan ve "FETÖ'nün Belediyeler İmamı" olduğu iddia edilen Erkan Karaaslan'ın daha önce kayıt altına alınan ve Belediyelere tavsiyelerini içeren o ilginç açıklaması...

FETÖ'nün Belediyeler İmamı o proğram...