Gülşehir İlçesine bağlı Karacaşar Kasabası nüfusuna kayıtlı 3.sınıf Emniyet Müdürü Fevzi Taş toprağa verildi.
 
Trabzon Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yapan 41 yaşındaki Fevzi Taş, görev yaptığı Beşikdüzü İlçesinde arkadaşları ile halı saha maçı yaparken kendini rahatsız hissetmesi sonucu maçı yarıda bırakarak evine gitti.
 
Evinde, ailesine göğsünde ağrılar olduğunu söyleyen Taş, fenalaşarak yere yıkıldı. Kalp krizi geçirdiği belirtilen Fevzi Taş, ilk olarak Vakfıkebir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kalbi tekrar çalıştırılan Taş, Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Hastanesi’ne sevkedildi. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı.
 
Evli ve üç çocuk babası olan Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürü 3. sınıf Emniyet Müdürü Fevzi Taş için Gülşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde tören yapıldı.
 
Törene Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı J.Kd.Albay Dursun ERTUĞRUL, İl Emniyet Müdürü Mehmet YÜKSEL, Beşikdüzü Kaymakamı Alaattin Aktaş Gülşehir Kaymakamı Hakan Keskin, Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun, İl Emniyet Şube Müdürleri ve personeli ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Törende konuşma yapan , Beşikdüzü Kaymakamı Alaattin Aktaş, ‘’ Birlikte çalıştığımız süre içerisinde, mesleğini seven, işini en iyi şekilde yapan ve en önemlisi düzgün bir insan olarak gördüğüm kardeşimize Beşikdüzü nden helallik getirdim. Şahsım ve İlçem adına hakkımızı helal ettik. Biz onu çok sevmiştik ama Allah bizden  daha çok seviyormuş’’ dedi.
 
Fevzi Taş’ın cenazesi Karacaşar Kasabasında öğle namazını müteakip kınan cenaze namazının ardından aile mezarlığına defnedildi.