Nevşehir’in en çok takip edilen haber sitesi FİB Haber, yeni hizmet binasında ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Nevşehir’de en çok takip edilen haber sitesi FİB Haber’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Yeni yerine taşınan FİB Haber Ailesi olarak bizleri bugün de yalnız bırakmayan ziyaretçilerimiz AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver’e ve İl Yönetimine, Nevşehir Kadın Derneği Başkanı Makbule Atlı ve Dernek üyeleri, Nevşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nden Ahmet Taygurt’a, Türkiye Gençlik Vakfı Nevşehir İl Temsilcisi Kamil Balak’a, Edip Avşar’a teşekkür ediyoruz.

Mehmet Ali Tanrıver: FİB Haber örnek bir değer

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Nevşehir İl Başkanı Ali Tanrıver ve yönetimi FİB Haber’e  “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. www.fibhaber.com un Nevşehir basını için önemli ve örnek bir değer olduğunu söyleyen Tanrıver, “FİB Haber yayın hayatına başladığı günden bu yana önemli bir vizyon üstlendi. Partimiz adına bu güzel hizmet binasının FİB Haber ailesine hayırlar getirmesini temenni ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” diye konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren gazetemizin Sahipleri Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal da “Bizleri çok mutlu ettiler. Gazetemiz FİB Haber, yeni hizmet binası ve dinamik kadrosuyla hizmetlerini sürdürecektir” dedi.

Makbule Atlı : FİB Haber Ailesini Tebrik Ediyorum

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday adayı ve Nevşehir Kadın Derneği Başkanı Makbule Atlı ve Dernek üyeleri, gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinde, Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal’a hayırlı olsun dileklerini iletti. FİB Haber'in Nevşehir Basınında seçkin bir yere sahip olduğunu ifade eden Makbule Atlı; “Nevşehir basınımızın en önde gelen gazetesi olan www.fibahber.com’ u; yeni hizmet binası, yeni tasarımı, genç ve dinamik bir ekiple görüyoruz. FİB Haber'in başarılarının artarak sürmesini temenni ediyorum” dedi. Çapacı ve Uysal da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Gazetemiz FİB Haber, yeni yapılanmasıyla ilkeli yayıncılık anlayışını sürdürecektir.FİB Haber Nevşehirlilerin ortak sesidir” diye konuştu.

Kamil Balak: FİB Haber Nevşehir'de 1 Numara

Türkiye Gençlik Vakfı Nevşehir İl Temsilcisi Kamil Balak, Nevşehir'in en çok takip edilen basın organı FİB Haber.Com a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretinde konuşan Balak, Nevşehir www.fibhaber.com Gazetesinin yapmış olduğu objektif yayıncılığı beğendiğini belirtti. Balak, “Öncelikle yeni yerinizin ve yeni yüzünüzün hayırlı olmasını diliyorum. Gazeteniz şimdiye kadar yapmış olduğu ilkeli yayıncılık ile hep takdirimi toplamıştır. Siz ve ekibiniz gerçekten objektif haberleriniz ile bu şehre en iyi şekilde hizmet ediyorsunuz. Yeni yerinizin ve yeni yüzünüzün hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. Gazetemizin sahibi Çapacı ve Uysal da, ziyaretten memnun kaldığını belirterek, Kamil Balak ve beraberindeki heyete çalışmalarında başarılar diledi.

Çiçekleriyle Bizleri Onurlandıran;  

AK Parti Nevşehir İl Seçim İşleri Başkanı Edip Avşar,

Türkiye Gençlik Vakfı Nevşehir İl Temsilcisi Kamil Balak,

Ürgüp Eski Belediye Başkanı Bekir Ödemiş

Özaltın Grup Yön.Krl.Başkanı Faruk Özaltın

Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli

TKDK Nevşehir İl Koordünatörü Murat Asiltürk

Nevşehir İl Turizm Vekili Cengiz Ekici

NEVESOB Başkanı İsmail Ördü

Altınyıldız Koleji, 

Nevşehir Milletvekillerimiz Ebubekir Gizligider,

Nevşehir Milletvekilimiz Murat Göktürk,

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz,

MHP Başkan Vekili Eyyüp Öz,

Değerli okurumuz ve genç kardeşimiz Hasan Hüseyin Gönenir,

KAPİMED Gazeteciler Cemiyeti,

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, 

Dinler Grup Ailesi, 

Kozaklı Belediye Başkanı Celalaettin Güven,

Kozaklı Termal Oteller Birliği Başkanı Cumhur Ünal,

NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız,

NTB Borsa Başkanı İbrahim Salaş,

Av.Fazlı Koç, 

Eğitim Bir Sen Nevşehir Şubesi, 

Yücebaş İnşaat Tevfik Yücebaş, 

Blok Bims Yön.Krl.Başkanı Musa Ertaş ve NTB Başkanı İbrahim Salaş'a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz...