Nevşehirspor Kulüp Başkanı ve iş adamı hayırsever Muzaffer LEBLEBİCİ, Filistin Gazze bölgesinde fakir öğrencilere yönelik İyilikder derneği ile beraber yürütülen proje çerçevesinde Günlük 1000 öğrenciye kahvaltılık dağıtımı yapılıyor.

Filistin Halkı Dostları Derneği her zaman olduğu gibi Filistinli kardeşlerinin yanında durmaya devam ediyor. Gazze doğusunuda bulunan Şecaiye,de fakir insanların fazla olduğu bir bölgedir. Savaşlarda sınırdan yakın olması nedeni ile en fazla etkilenen bölge bu bölgedir. Savaş sonrasında da arazilerine gitmeleri engellenen çiftçiler zor durumda kalmaya devam ediyor. İyilikder derneği, Nevşehirspor Kulüp Başkanı ve iş adamı hayırsever Muzaffer LEBLEBİCİ ile beraber yürütülen proje çerçevesinde günlük 1000 öğrenciye kahvaltılık dağıtımı yapılıyor.

Kahvaltı içerik olarak ekmek arası sandviçler, Meyvesuyu ve çikolata ve kek dağıtımı yapılıyor.

Bu çerçevede Her öğrenciye durumu inceleyerek kahvaltı kartı verildi. Her gün sabah ders zili çalmadan önce her okula bir ekip göndererek dağıtımlar gerçekleşiyor. Filistin Halkı Dostları Derneği yaptığı açıklamada; Tüm filistin halkı adına İYİLİKDER derneği ve Nevşehirspor Kulüp Başkanı ve iş adamı hayırsever Muzaffer LEBELEBİCİ'ye teşekkür etti.

FİB Haber merkezi olarak Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici'ye teşekkür ediyoruz.