Forum Kapadokya, Ramazan boyunca düzenleyeceği etkinliklerle ziyaretçilerinin Ramazan akşamlarına renk katacak.

Forum Kapadokya, bölge halkına keyifli zaman yaşatmak için Ramazan boyunca her Cuma, Cumartesi ve Pazar günü renkli ve keyifli etkinlikler düzenleyecek.

Alışveriş merkezi, Karagöz’den orta oyununa, iftariyelik ikramından semazen gösterisine, aşuk ve maşukun sevimli atışmalarından ödüllü oyunlara kadar dopdolu bir programla ziyaretçilerini ağırlayacak.

Forum Kapadokya, Osmanlı macunu, hurma, şerbet gibi ikramlarla ziyaretçilerinin ağzını tatlandırırken, minik konukları için de gündüzleri eğlenceli atölyeler düzenleyecek.

Ahmet Özhan ve Yavuz Seçkin Forum Kapadokya’ya geliyor

Forum Kapadokya, Ramazan ayında, Klasik Türk Müziği ve Tasavvuf Müziği’nin büyük ismi Ahmet Özhan’ı ağırlayacak. 7 Temmuz Salı akşamı Forum Kapadokya ziyaretçileriyle buluşacak olan ünlü sanatçı, seslendireceği değerli eserlerle kulakların pasını silecek, tam anlamıyla bir müzik ziyafeti verecek.

Forum Kapadokya’nın Ramazan programının bir diğer önemli ismi ise Yavuz Seçkin olacak. 26 Haziran Cuma akşamı sahne alacak olan ünlü komedyen, birbirinden eğlenceli şovları ile konuklara keyifli vakitler yaşatacak.