Fransa’nın Önde Gelen Haber Kanalı France 2 Ekibi, Ünver’in Konuğu Oldu

Fransa’nın önde gelen haber kanallarından France 2 ekibi, Nevşehir’deki sosyal ve kültürel amaçlı çalışmaları daha yakından ekranlarına yansıtmak amacıyla Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in konuğu oldu.

Fransa’nın en saygın haber kanalları arasında değerlendirilen France 2’nin muhabiri Marc Guillier de Chalvron ve kameraman Nicolas Auer, Prime Time’de yayınlanacak haber programının çekimi için Nevşehir Belediye Başkanı  Hasan Ünver’e konuk oldu.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ile  Kapadokya bölgesinin merkezi Nevşehir’de kültürel ve turizm gelişimlerine ilişkin röportaj yapan France 2’nin muhabiri Marc Guillier de Chalvron, sosyal alandaki belediye ve merkezi hükümetin ortaya koyduğu çalışmalara ilişkin de çeşitli bilgiler aktardı.

France 2 ekibini daha sonra  Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ortaya çıkartılan ve dünyanın en büyük yeraltı şehri olarak da değerlendirilen 400 bin metrekarelik alanda misafir eden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, sürdürülen kazı çalışmaları konusunda da bilgiler aktardı.

France 2 ekibinin haberinin önümüzdeki günlerde yayınlanması bekleniyor.