NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Spor GK Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Cantekin, takımın iç sahadaki puan kayıplarını futbolcuların iç sahada baskı altında kalarak, paniklemesine bağladı.

10 Haftası geride kalan bölgesel amatör ligde Nevşehir spor GK’nın şansız sonuçlarla iç sahada puan kaybettiğini belirten Nevşehir Spor GK Kulüp Başkanı Cantekin, geçtiğimiz haftalarda takımın teknik direktörlüğünü bırakıp giden Sait Taş’ın da bu olumsuzlukta payı olduğunu dile getirdi.

Cantekin, “Nevşehir Spor GK Takımı olarak ilimizi en iyi şekilde temsil ettiğimiz kanaatindeyim. Ancak iç sahada alınan kötü sonuçlar tabi ki bizleri de üzüyor. Kendi taraftarımız önünde ve kendi sahamızda bu tür puanlar kaybetmemeliyiz. Futbolcularımız Gazi stadında oynadığımız maçlarda bir baskı altında kalıyor ve panikliyorlar. Tosya Belediye Spor, Kastamonu ve en son geçtiğimiz haftaki Yeşil Kırşehir Spor maçlarında alınan mağlubiyet ve beraberlikler futbolcularımızın baskı altında kaldığının da bir göstergesi. Bu sonuçlarda takımızı bırakıp giden eski Teknik direktör Sait Taş’ın da etkisi olduğunu düşünüyorum. Futbolcularımızı yanlış yönlendirmiş. Bunu bizzat futbolcularımızda itiraf ediyorlar. Bundan sonraki müsabakalarımızda daha dikkatli olacağız. İnşallah daha iyi sonuçlar elde edeceğiz” açıklamalarında bulundu.