Türkiye Gazeteciler Federasyonu ile Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti’nin ortaklaşa düzenlediği 50. Başkanlar Konseyi Nevşehir toplantısı için bir araya gelen Türkiye’nin değişik şehirlerinde görev yapan gazeteciler,  Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu  Başkanı Yılmaz Karaca başkanlığında Nevşehir’de ilk olarak Vali Mehmet Ceylan’ı ziyaret eden gazeteciler, bu ziyaretin ardından Nevşehir Belediyesi’ne geçerek, Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ettiler.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu’na bağlı  71 şehirden  Gazeteciler Cemiyetlerinin Başkan ve yöneticilerinden oluşan   heyeti makamında kabul eden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi konusunda önemli bir görev üstlenen gazetecileri Nevşehir’de görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti.

Gazeteciliği hayatının her döneminde en vazgeçilmez bir meslek olarak gördüğünü vurgulayan Ünver, halen bir gazeteci gözü ile gelişmeleri değerlendirdiğini anlattı.

Nevşehir’in plaka numarası olan 50 ye istinaden 50. Başkanlar Konseyi toplantısını Nevşehir’de yapma kararından dolayı Türkiye Gazeteciler Federasyonu yöneticilerini    tebrik eden Ünver, kadirşinas, misafirperver ve hayırsever insanları  ile Anadolu’nun butik bir şehri olan Nevşehir’de gazetecileri sadece toplantılarda değil, diğer günlerde de görmek ve misafir etmekten mutluluk duyacağını kaydetti.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca ziyarette yaptığı konuşmada, küçük illerde gazetecilik yapmanın oldukça zor olduğunu dile getirdi. Çeşitli dönemlerde de ziyaret ettiği Nevşehir’de böyle bir toplantıyı gerçekleştirmenin mutluluğu içerisinde olduklarını ifade eden Karaca, kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı da Belediye Başkanı Hasan Ünver’e teşekkür etti.

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici ve yönetim kurulu üyelerinin refakatinde gerçekleşen ziyarette daha sonra Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ziyaretin   anısına Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca başta olmak üzere heyet üyelerine ,  Nevşehir Belediyesi’nin çeşitli kültürel yayınlarından oluşan bir set takdim etti.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca’ da Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e, teşekkür plaketi takdim ederken Konsey toplantısı için heyette bulunan Uşak  Faal Gazeteciler Derneği Başkanı  Taşkın Özler’de bir hediye takdim etti.