Nevşehir Gazhane caddesi esnafları Yerel piyasanın canlanması ve halkımızın kesesine uygun fiyatlarda alışveriş yapabilmesi amacı ile Nevşehir İndirimli Halk Günlerinin bir yenisine 12 Mart 2016 (bugün) Cumartesi günü devam edileceği belirtildi...

Nevşehir Gazhane caddesi esnafları eski hareketli günlerine dönmek adına çok anlamlı bir girişimde bulunarak ilkini geçtiğimiz yıl Gazhane Günleri adıyla Nevşehirli vatandaşlarımıza özel indirim kampanyası başlatmışlardı.

Nevşehir in en eski çarşılarından biri olan gazhane caddesi esnafları caddenin canlanması amaçlı aynı zamanda esnaf dayanışması adına 3. İndirim günlerine imza atmaya hazırlanıyor...

Nevşehir Gazhane caddesi esnafları öncülüğünde daha önce düzenlenen Gazhane Caddesi İndirim Günleri kampanyalarından Nevşehirli vatandaşlar olabildiğince memnun oldukları ve devamını talep edince 2016 yılının ilk Gazhane İndirim günleri için çalışmalar başladı.

Gazhane Caddesinde 3. İndirim Günleri
Şok fiyatlarla halkımızın yoğun katılımlarında büyük ilgi gösterdikleri Gazhane Caddesi İndirimli Halk Günleri gelen talepler doğrultusunda12 Mart 2016 (bugün) Cumartesi günü üçüncüsü düzenlenecek... Nevşehirli vatandaşların büyük ilgi göstermesi beklenilen üçüncü Gazhane İndirim günleri Cumartesi günü saat:10:00 başlıyacak akşam 17:00 e kadar devam edecek.

FİB Haber merkezi olarak Gazhane caddesindeki 3.İndirim günleri etkiniliğinde bu kampanyaya tüm Nevşehir halkını davet ediyoruz.

Kenan Karaca Konfeksiyon
Gündem Tekstil
Güven Ayakkabı
Aslı Ayakkabı
Bebe Dünyası
Tayfun Konfeksiyor
Star Gelinlik
Osmanlı Mefruşat