Olaydan sonra kent merkezindeki Sam Mahallesi'nde soyadları Taş olan 5 kişi daha öldürüldü.
Olay, gece yarısı Düztepe Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Yusuf Taş, 6 aydır ayrı yaşadığı ve teyzesi Şenel Çakmak’ın yanında kalan eşi Tuba Taş ile konuşmak istediğini söyleyerek eve gitti.  Eşiyle tartışan Yusuf Taş, yanında getirdiği pompalı tüfekle evdekilere rastgele ateş açtı. Tuba Taş, teyzesi 39 yaşındaki Şenel Çakmak ve  16 yaşındaki Ahmet Çakmak vücutlarına isabet eden saçmalarla olay yerinde yaşamlarını yitirirken, ağır yaralanan 23 yaşındaki Duran Taş da götürüldüğü hastanede doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Saldırıda yaralanan 2 kişinin hastanede tedavisi sürüyor.
Olay yerinde yapılan incelemeden sonra ölenlerin cesetleri Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, polis 4 kişiyi öldüren 2 kişiyi de yaralayan Yusuf Taş’ın yakalanması için çalışma başlattı. 
 
5 KİŞİ DAHA ÖLDÜRÜLDÜ
 
Yusuf Taş’ın boşanmak isteyen eşi Tuba Taş ve 3 yakınını pompalı tüfekle öldürüp kaçmasından sonra, kent merkezine 6 kilometre uzaklıktaki Sam Mahallesi’nde soyadları Taş olan 5 kişi daha öldürüldü.
 
Gece yarısı işlediği cinayetlerden sonra kaçan Yusuf Taş’ın, Sam Mahallesi’ne giderek 5 kişiyi daha öldürdüğü ihtimali üzerinde duruluyor. 
 
Kaynak : Ajanslar