NEVŞEHİR İL MÜFTÜLÜĞÜ GAZNEVİ CAMİİ YAZ KURAN KURSU ÖĞRENCİLERİ GÜLŞEHİRE PİKNİĞE GİTTİ.
YAZ KURAN KURSUNDA OKUYAN ÖĞRENCİLER PİKNİK YAPTILAR.

NEVŞEHİR İL MÜFTÜLÜĞÜNE BAĞLI GAZNEVİ CAMİİ YAZ KURAN KURSU ÖĞRENCİLERİ GÜLŞEHİRDE PİKNİĞE GİTTİLER VE DOYASIYA EĞLENDİLER.

    Yaz kuran Kursları başladıktan sonra bir çok Camii görevlisi çeşitli proğramlar yaparak öğrencilerin Camiyi ve Yaz Kursunu sevmelerini sağlıyorlar.Bu Camiler arasında hele biri varki,öğrencileri çok şanslılar.O Camii Nevşehir merkez Gaznevi Camii.

Yaz Kuran Kursları başladıktan sonra bu camide faaliyet hareket aktivite bol bol yaşanmış ve halada yaşanıyor.Camii İmam Hatibi Ali Özcan,Müezzin Kayyımı Hüseyin Çimen,Yaz Kuran kursunda erkek öğrencileri okutuyorlar.Yine aynı Camide kız öğrencileri ise şu hocalar okutuyor.Gaznevi Kuran Kursu hoca hanımı Zeynep Yanar,Nevşehir İl Müftülüğünün açmış olduğu sınavda başarılı olarak Geçici öğreticilik yapan,Gülnur Selvi,Ayşe Uçar'ın yanı sıra Cami derneği tarafından görevlendirilien Şeyma Borlak ile Ayşe Beğenen.

    Gaznevi Camii yaz Kuran Kursu başladıktan sonra,hemen hemen her gün bütün öğrencilere çeşitli hediyeler veriliyor.Bunun yanında çeşitli yarışmalar yapılıyor ve dereceye giren öğrencilere yine çeşitli hediyeler veriliyor.Derslere katılım oldukça fazla oluyor.

 Son olarak Gaznevi Camii Yaz Kuran Kursu öğrencileri Gülşehir de bulunan parkta piknik yapmaya gittiler.Sosyal etkinlikler yaparak öğrencilere kursu sevdiren görevliler çocuklarla birlikte piknikte doyasıya eğlendiler.Gaznevi Camii Müezzin Kayyımı Hüseyin Çimenin başkanlığında yapılan piknik akşama doğru hatıra fotoğrafı çektirilerek son buldu.