Başdere Belediye Başkanı Mustafa Karaman ın FİB Haber Merkezine verdiği demeçte; 30 Haziran 2013 Pazar günü Kayseri'nin İncesu İlçesi ile Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Başdere beldesi arasında bulunan Şeyh Turhasan Veli Hazretleri'nin türbesinin yer aldığı Tekke Dağı'nda "Tekke Dağı Etli Pilav Günü" etkinliği düzenlenecek. Etkinlik çerçevesinde Kayseri ve Nevşehir den Vali,Belediye Başkanları Milletvekilleri,Bürokratlarla birlikte ve Enerji Bakanı Taner Yıldız, Sayın Özhaseki de davetlilerimiz arasında yer alacak.Etkinliğe bu yıl 15 bin katılım beklendiğini ifade eden Başkan Karaman tüm hemşerilerimizi bu özel günde davet ediyorum dedi.

 
ŞEYH TURHASAN VELİ HAZRETLERİ YARDIMLAŞMA VE YAŞATMA DERNEĞİ ANMA KOMİTESİ

GELENEKSEL ŞEYH TURHASAN VELİ HAZRETLERİ, TEKKE DAĞI ETLİ PİLAV ŞÖLENİ ( 30 HAZİRAN 2013 Pazar )

         Her yıl, Haziran ayının son haftasına tekamül eden Pazar günü Şeyh Turesan Veli Hazretleri Yardımlaşma ve Yaşatma Derneği tarafından Zaviyenin bulunduğu Tekke Dağında 'Etli Pilav Günü' programı yapılmaktadır. Bu yıl düzenlenecek olan Pilav Günü 30 Haziran 2013 Pazar günü yapılacaktır. 

Davetiye

ŞEYH TURHASAN VELİ HAZRETLERİ YARDIMLAŞMA VE YAŞATMA DERNEĞİ ANMA KOMİTESİ

GELENEKSEL ŞEYH TURHASAN VELİ HAZRETLERİ, TEKKE DAĞI ETLİ PİLAV ŞÖLENİ ( 30 HAZİRAN 2013 Pazar )

           Tekke Dağı Etli Pilav Programına katılmak isteyen hemşerilerimizi gidiş geliş ücretsiz olarak 30 Haziran 2013 Pazar günü Saat: 08:00 de Cami Kebir önünden kalkacak otobüslerimiz taşıyacaktır. Bütün hemşerilerimizi "Şeyh Turhasan Veli Hazretleri Tekke Dağı Etli Pilav" programına davet ediyoruz. 

Önemli Duyuru : 
Okunan ve Okunacak, Hatimlerin 30 HAZİRAN 2013 tarihine kadar 0 538 703 63 63 nolu telefona bildirilmesi veya [email protected] adresine mail atmaları rica olunur.

Not: Davetlilerin gelirken yanlarında pilav tabağı ve kaşık bulundurmaları rica olunur. 
              
İrtibat Telefonları : (538) 703 63 63
(537) 276 89 56