Nevşehir Bakkallar ve Bayiler Odası Başkan adayı Aydın İyilikbilen ve beraberinde Nevşehirli  Bakkal Esnaflarından Metin Seçgeler bugün FİB Haber Merkezimizi ziyaret ettiler.

Nevşehir Bakkallar ve Bayiler Odası Başkan adayı Aydın İyilikbilen Nevşehir esnafı ile istişare yaparak biriliktelik mesajı verdi. İyilikbilen yaptığı açıklamada; “Küçük esnafın hali herkez tarafından biliniyor ki çok ciddi sıkıntı içerisindeyiz. 

Bu problemlerin çözümü noktasında ise ,taşın altına kim elini koysa ya eli eziliyor yada deyim yerindeyse kolu kopuyor. İşte bizim hedefimiz taşı hep birlikte kaldırıp sorunlara birlikte çözüm üretmek, çözüm bulmak ve bakkal esnafımızı büyük alışveriş merkezleri karşısında kalkındırmaktır. Bu hedefe bizi ulaştıracak yegane güç ise yine biz bakkal esnafının birlikte tek vücut hareket etmesiyle mümkün olacağı kanaatindeyim. 
Nevşehir Bakkallar ve Bayiler Odası  ; Seçimlerin yapılacağı Şubat ayında nasip olurda seçimleri kazanırsak şayet, yönetim kurulu üyelerimle birlikte: çalışan, sorunlara çözüm üreten, esnafına fayda sağlayan, hizmetleriyle ses getiren aktif bir oda konumunda olacaktır.” dedi.

Nevşehir Bakkallar ve Bayiler Odası Başkan adayı Aydın İyilikbilen kendilerine “Değişim Hareketi” adını verdiklerini, oda üyelerinin bir çoğu ile temasa geçtiklerini kısa zaman sonra tamamına ulaşacaklarını söyledi, “Adaylığımızı üyelerimize ve tüm Nevşehir kent kamuoyuna ilan ediyoruz. Bu bayrağı büyüklerimizden devralma zamanının geldiğine inanıyoruz. Esnafından kopuk Bakkallar Odası yerine, esnafın, üyesinin sesi haline gelen bir oda yönetimi olacağız” dedi.