Genç Memur-Sen Nevşehir İl Teşkilatı Ankara’da düzenlenen istişare toplantısına katıldı.
Memur-Sen Konfederasyonu gençlik teşkilatı Genç Memur-Sen istişare toplantısı Nevşehir ile birlikte 81 il temsilcilerinin katılımıyla Ankara Büyük Anadolu Otelde gerçekleştirildi.
Toplantıyı değerlendiren Genç Memur-Sen Nevşehir İl Başkanı Mustafa Hüseyin Keser, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile düzenlenen programda buluştuklarını ve Nevşehir Genç Memur-Sen olarak programın çok verimli geçtiğini dile getirdi. Keser, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın "Gençlik teşkilatı olarak gururumuzsunuz, ümidimizsiniz. Sizlerin bir farklılığı var. Sizleri, bu ülkede taşla, molotofla, maskeyle, ellerinde demir bilyelerle yakmakla, yıkmakla değil fikirle, ilimle, irfanla, kültürle, saygıyla, sevgiyle mücadele verilebileceğini gösteren gerçekten örnek bir gençlik olarak görüyorum" sözlerinin kendilerini gururlandırdığı ve onurlandırdığını dile getirdi.
Toplantıda Genç Memur-Sen üyelerine hitap eden Memur-Sen Genel Başkanvekili Günay Kaya, Genç Memur-Sen’lilerin kendisini en iyi şekilde yetiştirmek zorunda olduğunu söyledi. Kaya, “Memur-Sen olarak bizler, kardeşlik ikliminin temsilcileriyiz, her zaman özgürlük ve adaletin öncüleriyiz. Genç Memur-Sen ise bu bayrağı her daim ileri taşıyacak olan yiğitlerin adıdır” diye konuştu.
Memur-Sen eski Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ise “Memur-Sen'inin en çılgın projesi Genç Memur-Sen'dir” dedi. Sonuna kadar gençliğin ve Genç Memur-Sen'in yanında olacaklarını belirten Gündoğdu, "Memur-Sen bizim üst kimliğimizdir. Gençliğe önem veriyoruz çünkü ileride bizlerin yerini onlar alacak, bu yüzden onlara isyanı değil, sivil itaatsizliği öğretmeliyiz. Onları bilinçli, duyarlı, farkında gençler olarak yetiştirmeliyiz. Gençliğe çağrım Çanakkale ruhuna sahip çıkmaları, Çanakkale Şehitlerine ve Bedrin Aslanlarına borcumuzu ödemeleridir. İstiklal Marşımızı Mehmet Akif Ersoy yazdı sizden istediğim istikbalin marşını yazmanız ve yaşamanızdır" ifadelerini kullandı.