“Allah Yar ve Yardımcınız Olsun”

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de gençliğin sesi olma hedefindeki Gençlik Birlik Vakfı Yönetimi Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğini ziyaret etti.

Gençlik Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkan Vekili Oğuzhan Alkan ve beraberindeki yöneticiler Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğini ziyaretlerinde Dernek Başkanı Erol Mutlu ve Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran’a hedeflerini de anlattı.

Başkan Vekili Oğuzhan Alkan, Nevşehir’in en aktif Sivil Toplum Kuruluşları arasında yer alan Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğinin her zaman takipçileri olduklarını dile getirirken, ilimizde yapacakları faaliyetlerde her zaman kendilerini yanlarında görmek istediklerine vurgu yaptı.

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran “Allah Yar ve Yardımcınız Olsun” diyerek başladığı sözlerine Genç Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkan Vekili ve yöneticilerine çalışmalarında başarılar dileyerek tamamladı. 

 “Gençlerin STK’larda Görev Yapmasını Önemsiyoruz”

NEVŞEHİR(MHA) Genç Birlik Vakfı Nevşehir Şubesinin yönetiminin ziyaretleri aralıksız sürüyor.

Vakıf Başkan Vekili Oğuzhan Alkan ve beraberindeki Şube yöneticileri Memur-Sen İl Temsilciliğini ziyaret etti. Burada Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir ve sendika yöneticileri tarafından karşılanan Genç Birlik Vakfı Nevşehir Şubesi yöneticileri yaptıkları ziyaretler ve yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Gençlerin Sivil Toplum Kuruluşlarında aktif rol almasına büyük önem verdiklerine dikkat çeken Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir, “Günümüzde gençlik çeşitli tuzaklarla karşı karşıya. Bu gençlerimizin milli değerlerimiz ışığında, geleneklerimiz, örf ve adetlerimize uygun bir yetişmesine büyük önem veriyoruz. Bu manada ilimizde Genç Birlik Vakfının da aktif bir hale getirilmesi bizleri mutlu etti” dedi.

Genç Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkan Vekili Oğuzhan Alkan, ziyaretin son derece verimli geçtiğine değinirken, çalışmalarında Memur-Sen İl Temsilciliği yönetiminin de görüşlerini almaya devam edeceklerini söyledi.