NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Gençlik Şenliği 25-28 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleştirileek. Şenlikte Demet Akalın, Ozan Doğulu, Ece Seçkin gibi sanatçılarda sahne alacak.

Halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan gençlik şenliği Üniversite yerleşkesinde yapılacak. Etkinlikler 25 Mayıs 2015 Pazartesi günü 19.00’ da DJ Ozzy’nin performans sunumu ile başlayacak. Ardından Sanatçı Tuğba Yurt sahne alacak.

Şenlikte 26 Mayıs 2015 Salı günü Üniversite kongre ve kültür merkezinde Nevşehir Güzel Sanatlar Fakültesi ve Avanos Meslek Yüksek Okulu Yılsonu sergisi açılacak. Bahar şenlikleri açılışı ile Spor Şenlikleri ödül töreni de sabah saatlerinde yapılacak. Aşık Feymani söyleşinin ardından Hacıbektaş Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin “Deli Bayram” isimli tiyatro eseri sahnelenecek. DJ Tolga Uludağ’ın ve Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin müzik dinletilerinin ardından Erdal Özperçin ve Uğur Küçük’ün katılacakları bağlama resitali sunulacak. Aynı gün akşam saatlerinde müzik grubu Duman sahne alacak.

27 Mayıs 2015 Çarşamba günü Öğle saatlerinde başlayacak olan etkinliklerin akşamında önce Ece Seçkin, ardından ise Ozan Doğulu sahne alacaklar.

28 Mayıs 2015 Perşembe günü 14.00 – 21.00 saatleri arasında grup ve DJ’lerin sunumlarının ardından ise Pop Müziğin sevilen sanatçılarından Demet Akalın konseri ile gençlik ve bahar şenliği sona erecek.

Etkinliklere ve konser programlarına Üniversite öğrencilerinin yanında Nevşehirli gençlerin yoğun bir ilgi göstermeleri bekleniyor.