Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Liginde mücadele veren Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Basketbol takımı, yöneticileri ve oyuncuları Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret etti.

Nevşehir Gençlik  Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Spor Şube Müdürü Aslan Uçar ve  Nevşehir Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Basketbol takımı antrenörü Erkin Erdinç’in de hazır bulunduğu ziyarette,  Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver sporcularla tanıştı.

Nevşehir’in spor alanında da önemli başarılara imza atmasının en büyük arzularından biri olduğunu dile getiren Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, gençlik döneminde sporun farklı branşlarında uğraş veren bir kişi olarak,  Nevşehir’in sporun farklı alanlarında da isminden söz ettirmesinin kendisini mutlu edeceğini kaydetti.

Takımın çalışmalarına ilişkin olarak bilgiler veren Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Liginde mücadele eden takımın bundan sonraki süreçte başarılarına yeni başarılar katma amacında olduğunu belirtti.

Daha sonra ziyaretin anısına Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Basketbol takımının bir flaması takdim edildi.

Nevşehir Belediye Başkanı Ünver’de bayan basketbolculara kitap hediye etti.