Nevşehir iş adamları derneği(GESİAD) kadın komitesi başkanı Berna Erdoğan Türkiye ile Kamboçya ve Vietnam arasındaki ticari bağları geliştirme ve firmalarımızın Kamboçya-Vietnam pazarından aldığı payı arttırma amacıyla Mart ayında Kamboçya ve Vietnam’ı kapsayan iş kadınları heyeti düzenleyecektir.

 Kamboçya’da tarım, tarım makineleri, su arıtma makinaları, iklimlendirme ürünleri, tekstil, ev tekstili, ayakkabı, inşaat malzemeleri, oto yedek parça, gıda, hızlı tüketim malzemeleri, pirinç, deniz ürünleri; Vietnam’da ise gıda, hızlı tüketim malzemeleri, pirinç, kaju, tekstil, tekstil yan sanayi, ayakkabı, oto yedek parça, inşaat malzemeleri, değerli taşlar ve metaller sektörlerindeihracat potansiyelimizin yüksek olduğu ve bu alanlarda yatırım imkanlarının elverişli olduğu değerlendirilmektedir.

 İlgili ülkeler ile olan ticari ilişkilerimiz geliştirmek ve yatırım imkanlarını değerlendirmek amacıyla program kapsamında Türk ve Kamboçyalı/Vietnamlı iş insanları arasında ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilecektir. Ayrıca, ticari açıdan öne çıkan kurumlar ile görüşmeler yapılarak ülkelerdeki ticaret ve yatırım imkânları hakkında doğrudan bilgi alınacaktır.

 “Kamboçya-Vietnam İş Kadınları Heyeti programına katılmak isteyen iş kadınlarımızın en geç 15 Şubat 2014 mesai bitimine kadar derneğimiz ile irtibata geçmesi rica olunur.