Nevşehir Genç Sanayiciler ve iş adamları derneği (GESİAD) ile Kimse Yokmu Derneği tarafından Ürgüp Belediyesi sinema ve Kültür Merkezinde ödül töreni düzenlendi. Sunuculuğunu ekranların sevilen ismi Asım Yıldırım’ın yaptığı geceye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Programa İlçe Kaymakamı Tuğba Yılmaz, Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir, İlçe Müftüsü A. Muhammed Çınar,Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Koçak,Gesiad Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Avşar, Gesiad üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Programda, kurban bayramını ailelerinden uzakta Senagal ve Şırnak’ta yardım dağıtımına gönüllü olarak katılan Ürgüp’lülere plaket takdim edildi.

Sunuculuğunu Asım Yıldırım’ın yaptığı program sonunda Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Senegal’de başından geçen bir olayı katılımcılarla paylaşarak kuru ekmeğe muhtaç insanlara yardım ulaştıran herkese teşekkür ederek Asım Yıldırım’a günün anısına çini tabak ve Ürgüp yöresel ürünleri bulunan çanta hediye etti.

İlçe Kaymakamı Tuğba Yılmaz’da binlerce kilometre uzaktaki yardıma muhtaç insanlara yardım ulaştıran Ürgüp’lülerle gurur duyduğunu ifade etti.