Gesiad Yönetim Kurulu başkanı İrfan Avşar üye ziyaretleri yaparak üyelerin fabrikalarını gezerek sektörlerine yönelik bilgiler aldıklarını dile getirdi.

Avşar  GESİAD’ın yapmış olduğu faaliyetlerin iş dünyasına yönelik genel durumu açısından kendisin mutlu ettiğini söyledi.

Gesiad Yönetim kurulu başkanı İrfan Avşar Nevşehir Özel organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren Nevpa karoser, Çevrükler Makine, Mutlu Su pompaları, Kadir Metal, Bahtiyar Doğan Kuruyemiş, Oms makine, BE-PA Tarım, Güreller Ziraat aletleri, Kromsan Isı’yı ve lale sanayi’de faaliyet gösteren üyeleri Er motor, Çelikler otomotiv’i de ziyaret etti.

Girişimcilik karakterinin önemine vurgu yapan Avşar, iş hayatında her ne alanda olursa olsun yeniliğe açık ve yeniye çabuk adapte olabilen insanları diğerlerine göre bir adım daha öne geçtiğini vurguladı. Avşar örnek projeler gerçekleştirerek bu anlamda Gesiad’ın  öncü olabileceğini ifade etti.

Oldukça sıcak bir atmosferde gerçekleştirilen ziyaretlerde firmalar Gesiad’ı hep yanlarında bulduklarını dile getirerek Gesiad yönetim kurulu başkanı İrfan Avşar’a teşekkür ettiler.