TUSKON üyelerinin Alışveriş ve kredi kartı kullanım alışkanlıkları dikkate alınarak çok Prestijli bir program olan Tuskon kart programı oluşturulmuştur.

Kart sahibine sunduğu birbirinden değerli ve ayrıcalıklı Asistans hizmetleri ile kart sahibinin cüzdanından ayırmayacağı bir kredi kartı olacaktır.

Kart sahibinin zamanının değerli olmasını dikkate alarak ona en iyi bankacılık hizmetini vermeyi amaçlayan Bank Asya, Tuskon Kart sahiplerine Telefonla Bankacılık hizmetlerini de VIP sunmak amacıyla tek bir hat üzerinden kart sahibinin tüm bankacılık hizmetlerini alabileceği 444 VIP O (444 847 0) VIP Müşteri hattını hizmete sunmuştur. Tuskon kart sahibinin zamanı değerlidir.

Bank Asya VIP kart segmentinde yer alan Tuskon Kredi Kartı Yurt içi ve Yurt dışında kart sahibini her zaman değerli hissettirecek ve alışverişlerinde ona ayrıcalıklar sunacaktır. Tuskon Kredi Kartı Katılım bankacılığının ahlaki kurallarını taşıyan bir kart programıdır. Kart sahibinin sahip olduğu değerleri gözetir ve korur, kart sahibinin ekstre borcunun tamamını ödememesi durumunda kredilendirilen tutarı bir sonraki ay ekstresine yansıtırken kalan tutar için hesap kesim tarihinden itibaren değil son ödeme tarihinden itibaren kâr payı işletir. 

Tuskon Kredi Kartı kart sahibinin kredilendirdiği ekstre borçları için işlettiği kar payını alışveriş yapılan tutara dahil etmez, kart sahibinin yaptığı ödemeyi Anapara ve kar payına orantılı bir şekilde dağıtarak toplam borç tutarından düşer. Kâr payı tutarına kâr işletmez. Tuskon kart sahibinin hassasiyetlerine önem verir.

²  Tuskon Kredi Kartı Ürün Özellikleri;

Tuskon Kredi Kartı VIP bir kart olduğunu ilk gönderim sürecinden itibaren sahibine hissettirecek bir kart olarak tasarlanmıştır. Kart gönderimi özel kutusunda yapılacak, kutu içerisinde karta özel hazırlanmış kaliteli ve şık ürünlerin olduğu bir set ile gönderilecektir, Kutu içerisinde yer alan broşür de ise ürün özellikleri ve kart sahibinin sahip olduğu avantajlar detaylı olarak bulunmaktadır. 
o   Genel Özellikleri; 
§  Kart Görseli ve tüm ürünleri TUSKON’a özel olarak dizayn edilmiştir. 
§  Genel Müdürlükten basılarak özel kutusunda şubeye gönderilecektir. 
§  Sadece Tuskon Üyeleri sahip olabilecektir. 
§  Master Card logoludur.
§  Contactless “DIT” özelliği vardır. Temassız işlemlerde kullanılabilir.
§  Bank Asya’nın 80.000’den fazla üye işyerinde geçerlidir. 
§   Bank Asya’nın yıl içerisinde AsyaCard sahiplerine özel yaptığı 35’den fazla sektörel ve genel kampanya Tuskon kart içinde geçerlidir.
§  Türkiye genelinde 8 ilde toplu taşıma ulaşımında kullanılabilir. 
§  Tuskon Kart sahibine özel olarak tasarlanmış bir çok asistans hizmeti vermektedir, Araç Muayene Hizmeti, VIP transfer, Shutle servisi, Konut Asistans paketleri, Anlaşmalı Kargo firması ile kargo gönderimi, E-ticaret sitesi kurulum hizmeti gibi yüzlerce avantaj ve özellik kartın içerisinde yer almaktadır.
§  Kart sahibinin tek bir telefon numarası üzerinden Bank Asya’da bulunan tüm ürünleri için beklemeden hizmet alabilmesi amacıyla VIP Müşteri hizmetleri 444 VIP 0 (444 847 0) hizmet vermektedir.
§  Tuskon Kart sahibi VIP müşteri hattından Uçak bileti satın alabilecektir. 
§  Kart sahibinin Iphone Apple Store’dan indireceği ücretsiz uygulama ile cep telefonundan tüm kart kampanyaları ve kendisine en yakın üye işyerini görebileceği bir uygulamaya hazırlanmıştır.
§  Tuskon üyesi bu karta sahip olmak için hiçbir üyelik bedeli veya yıllık ücret ödemeyecektir. Tek yapması gereken kartının kendisine sunduğu avantajları değerlendirerek kolaylıklar ve avantajların keyfini çıkarmaktır.

 

o   Tuskon Kart Kampanyaları;
§  Lansman Kampanyası;  Kart sahibinin yaptığı ilk alışverişle başlayan ve 30 gün boyunca yaptığı (5.000 TL’ye kadar) tüm alışverişleri 2 ay öteleyeceği bir kampanya tasarlanmıştır. Kart sahibi yaptığı alışverişleri 2 ay sonra ödemeye başlayacaktır. 
§  Yurtdışı Alışverişleri 3 Taksit; Tuskon kart ile yurtdışında yapılan tüm işlemler kart sahibinin ekstresine 3 taksit ile yansıtılacaktır.  Kart sahibi yurt dışında yaptığı harcamaları 3 eşit taksitte rahatça ödeyebilecektir.
§   Türkiye içerisinde yaptığı tüm Seyahat Harcamaları (Seyahat, Konaklama ve Ulaşım Segmentlerinde hizmet veren üye işyerleri) Peşin ise 3 taksit ile, Taksitli ise +3 taksitBanka’dan ilave edilerek müşteri ekstresine yansıtılacaktır. 
§  Dernek POS’larında +6 taksit; Tuskon kart sahibinin derneğine yaptığı tüm taksitli ödemelere banka +6 taksit ilave edecektir. (2-12 taksit aralığında) 
§  Tuskon Üyesi Tuskon Kart sahiplerine özel indirimler yapabilecek, yüksek Puan kazandırabilecektir.Özel kampanya taleplerini bankasına iletmesi yeterli olacak ve tanımlanan avantaj sadece Tuskon Kart ile yapılan alışverişlerde geçerli olacaktır.  
§  Tuskon kart sahipleri belirlenen üye işyerlerinde Puanlarını daha değerli kullanabilecektir.