Nevşehir Terziler Konfeksiyoncular Manifaturacılar Perdeciler ve Giyim Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Habil Demirbilek başkanlığındaki yeni yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı  İsmail Ördü ’nün de hazır bulunduğu ziyarette Nevşehir Terziler Konfeksiyoncular Manifaturacılar Perdeciler ve Giyim Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Habil Demirbilek ‘in yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Tamer Kuruçay, Aydın Sevinir, Ahmet Toprakçıer, Yüksel  Koyuer, İsmail Ölmez’de yer aldı.

Ziyarette konuşan Nevşehir Terziler Konfeksiyoncular Manifaturacılar Perdeciler ve Giyim Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Habil Demirbilek , oda olarak öncelikli sorunlarının kendilerine ait bir odanın bulunmaması olduğunu ifade etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’de sivil toplum kuruluşlarının bu yöndeki isteklerinin her zaman için kendileri ile bir görev olduğunu belirterek , Demirbilek’in de kendilerine ilettiği bu sorunun en kısa süre içerisinde sonuçlandırılacağını belirtti.