Nevşehir Yeni Sanayisini gezen AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider,sanayicilerle biraraya geldi. Burada sanayicilere referandumun önemini , EVET'in  ne anlama geldiğini anlatan Milletvekili Gizligider, çalışanların sorularını da yanıtladı.

Gizligider,‘’Halk oylaması öncesi Nevşehir sanayicileri ile biraya geldik. Evet tercihinin önemini aktardık. ‘Evet'in Ülkemiz için ne anlama geldiğini sanayici esnaflarımıza anlatarak tüm berraklığı ile aydınlattık’’ dedi. Ziyaretin ardından sanayi esnaflarınında memnuniyeti gözlerden kaçmadı.

Gizligider'in sonraki durağı Ürgüp ilçesi oldu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider Ürgüp ilçesine bağlı Bahçeli ve Ayvalı köyünde vatandaşlarla buluşmasında Referandumun ülkemiz için önemini anlattı.  Gizligider,”16 Nisanda yapılacak referandumda sonucun evet çıkmasıyla ülkedeki çift başlığın ortadan kalkmasıyla ülkenin rahatlayacağını söyledi.

Gizligider ziyaretlerine ilikin yaptığı açıklamasında; İstikrarın çiftçiye, esnafa, sağlık hizmetindeki kaliteye nasıl yansıdığını, 1970'leri, 1990'ları, 7 Haziran seçimleri sonrasındaki süreci ve 16 Nisan değişikliğinin ardından engellenemeyecek Büyük Türkiye'yi, bu referandumda AB-PKK tepkisini ve bütün bunların sebeplerini konuştuk. İnşallah 16 Nisan'da sizlerin desteklerinizle birlikte çıkacak EVET sonucuyla birlikte; Çok başlı yapı sona eriyor, koalisyonlar tarihe gömülüyor, ekonomik krizlerin ve terörün en sevdiği ortam olan istikrarsızlık ebediyen bitiyor.Milletimiz herşeyin farkında hamdolsun dedi.