AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Plan Ve Bütçe Komisyon Üyesi Ebubekir Gizligider, kısa bir süre önce yeni yerine taşınan FİB Haber Merkezine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gazetemiz Genel Yayın Müdürü Fikret Çapacı tarafından karşılanan AK Parti Nevşehir Milletvekili Gizligider, kısa bir süre önce yeni yerine taşınan Nevşehir'in güçlü haber organı Fib Haber'i ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunarak başarı dileğinde bulundu.

Ziyarette, TBMM’deki çalışmaları hakkında bilgi veren Gizligider, ülke ve Nevşehir gündemi ile ilgili de fikir alışverişinde bulundular. 


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren  FİB Haber.Com Genel Yayın Müdürü Fikret Çapacı ise, bu nazik ziyaretleri için Gazi Meclisimizin AK Partili Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider'e teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz dedi.

İşte Gizligider'in FİB Haber Ziyaretinden Notlar;

Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, "Her fırsatta Nevşehir'imize gelerek hemşerilerimizle buluşuyoruz. Sorunların yerinde tespiti ve hızlı çözümü için bu ziyaretleri hiç aralıksız gerçekleştiriyoruz. Aynı şekilde mahallelerimizi, esnafımızı, STK ve meslek odalarımızı, ilçelerimizi sürekli ziyaret ediyoruz. Sorunları not alıp ilgili kişilerle paylaşıyor ve süratle yerine getirilmesi için takip ediyoruz. Öncelik sırasına göre hizmetleri gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Eksikliklerimizi sahada dinliyoruz" diye konuştu.


Gizligider, Nevşehirlilere Teşekkür Etti!

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Plan Ve Bütçe Komisyon Üyesi Ebubekir Gizligider, Alçak FETÖ tarafından 15 Temmuz Darbe girişimi sonrası 27 gün boyunca demokrasi nöbeti tutan tüm Nevşehirlilerede özel teşekkür etti.

15 Temmuz gecesi, Fetullahçı Terör Örgütü tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi sonrası Cumhurbaşkanımız Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla milletin darbe girişimine karşı meydanlara çıktığını hatırlatan Gizligider, ''Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız milletimizi darbe girişimine karşı meydanlara çağırdı. Kadınlarımız çocuklarıyla, yaşlılarımız bastonlarıyla, gençlerimiz ellerinde bayraklarıyla meydanlara akın etti. Darbe girişimine karşı dik duruşunu sergiledi. Tüm Türkiye, 15 Temmuz gecesinden bugüne kadar meydanlarda demokrasi nöbeti tutarak, devletine, ülkesine ve çocuklarının geleceğine sahip çıktı'' dedi.
 
''Nevşehir'de de her kesimden binlerce kişi her akşam Diriliş Meydanı'nda demokrasi nöbeti tuttu'' diyen Milletvekili Gizligider, ''Darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesinden itibaren Nevşehirliler, Diriliş Meydanı'nda büyük bir bağlılıkla demokrasi nöbetini tuttular. Kadınlarımız bir elinde çocuğu bir elinde bayrağı ile sabahlara kadar evlerine gitmedi. Dedelerimiz, Nenelerimiz ve Gençlerimiz alanları hiç boş bırakmadı. 7'den 70'e meydan boş bırakmadı. Nevşehir demokrasiye, ülkeye ve çocuklarımızın geleceğine sahip çıktı. Bu vatanı sahipsiz bırakmadınız, şükürler olsun bir tarih yazdınız. 15 Temmuz ile birlikte yeniden Kurtuluş Savaşını kazandık önce Allah’ın,  sonra sizin sarsılmaz iman gücünüzle. Bundan sonra da Türk Milleti olarak kazanmaya devam edeceğiz inşallah. Bu birliği, dirliği, omuz omuza olma tavrını  bundan sonra da devam ettireceğiz. ”diye konuştu.

Gizligider, Demokrasi nöbetlerinin son akşamında Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bu nöbetlerin ne kadar kıymetli ve değerli olduğunu vurgulayarak, milletimize teşekkür etti. ‘’15 Temmuz’dan 11 Ağustos’a dek her akşam sabaha kadar Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi dualarla, marşlarla bizi yalnız bırakmayan sabah işine gidip akşam olunca meydanlara koşan Nevşehir’in aziz evlatlarına şükranlarımı sunuyorum. Artık vatan nöbetini daha çok çalışarak, daha çok üreterek, birbirimize daha sıkı sarılarak tutacağız. Meydanlara gelen - gelemeyen, gönlü bizimle olan her kesimden helallik diliyorum. Hepsinden Allah razı olsun'’’ diyerek teşekkürlerini dile getirdi.

Gizligider, hiçbir gücün Türkiye’nin yolunu kesemeyeceğini belirtti.

15 Temmuz’da Cumhuriyet tarihinin en ağır saldırısı ile karşı karşıya kaldıklarını ifade ederek, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti içerisinde yuvalanmış, dışarıdan güdümlü bir kısım hainler bu menfur saldırı ve hain kalkışma ile Milli iradeyi, demokrasiyi, hukuk devletini, temel hak ve özgürlükleri, sivil halkımızın yaşama hakkını hedef almıştır. Bu saldırı, yürütme erkini hedef aldığı gibi, Yüce Türk Milletinin iradesi sonucu oluşan parlamenter yapıyı, yani yasamayı da hedef almıştır. Bu saldırı, milletin temsilcilerinin bulunduğu milli iradenin temsil edildiği, darbe dönemleri de dahil olmak üzere, bugüne kadar dahili ve harici hiçbir düşmanın cesaret dahi edemediği Türkiye Büyük Millet Meclisini hedef almıştır. Bu hain kalkışma bizatihi Yüce Milletimizi hedef almıştır. Demokrasimize sahip çıkan yurttaşlarımızı ve güvenlik görevlilerimizi şehit etmiştir” dedi.

 “Bu olgu bir kez daha göstermiştir ki; darbelerin asıl hedefi, milletin varlığı ve birliği; huzuru ve refahıdır. Bu çirkin teşebbüslerin amacı, milletin varlığını ve kaynaklarını özel çıkar gruplarına aktarmak; namusumuz olan egemenliğimizi elimizden almaktır. Milletimiz, tüm unsurları ile bu vahim saldırıya karşı durmuş; kendisine, iradesine, demokrasimize ve hukukumuza sahip çıkmıştır. Bu bilinçli direniş, sadece bugünün değil; istikbalinde güvencesidir. Bir kez daha anlaşılmıştır ki; Unsurlarını hukukun koruması altında toplamış bir Millet, Millet olma bilincini Millet olmanın gerektirdiği ortak bilinci hiçbir zaman yitirmez. Bu nedenle sadece yüreğiyle değil, hem yüreği ve hem de aklıyla bütünleşmiş bir milletin gücünün üstünde hiçbir güç olamaz.”

"Değerlerine yönelen bu güdümlü saldırı karşısında tek yürek olmayı başaran Milletimiz, dosta ve düşmana, tüm dünyaya göstermiştir ki, hiçbir güç yolumuzu kesemez! Bugün bir kez daha ortaya çıkan birlik ve dayanışma bilincimiz Demokrasinin vazgeçilmez bir unsuru hukukun ışığı aydınlanmaya devam ettiği müddetçe daha da güçlenecek Milletimizin varlığı ve huzuruna yönelen çirkin emeller, ilelebet sonuçsuz kalacaktır. Bugün kardeşlik ve dayanışma ruhumuzu pekiştirme günüdür. Bu yolculukta en çok ihtiyaç duyacağımız rehber ise Milli Birlik ve beraberliktir dedi.


Nevşehir Milletvekili Gizligider, Milletin Efendisi değil Hizmetkarıyız diyerek çıktığımız bu yolda, 15 Temmuz bir kez daha Millet olgusunu dosta düşmana apaçık göstermiştir. Bu tarih bizim tarihimizdir. Hepimizin tarihidir. Bu topraklar, bizim toprağımızdır. Hepimizin toprağıdır. Acısı da bizimdir, sevinci de bizimdir, kederi de bizimdir. Vatanımızın her karış toprağı bizim için değerlidir ve kanımızın son damlasına kadar korunacaktır. Gözü yaşlı anneleri evlatsız, çocukları ve annelerini babasız bırakan terör örgütü Fetö 'sü, PKK'sı ve onun siyasi uzantılarıyla canımız pahasına mücadeleyi sürdüreceğiz. Bu noktada, ülkemizin birliğine ve dirliğine kast eden hain ve bölücü terör örgütleriyle devlet ve millet olarak gereken cevabı vereceğiz. Güvenlik güçlerimiz şu anda operasyonlarını devam ettiriyor ve halkımız kısa bir süre içinde bölücü örgütün kökünün kazıldığını görecektir. Bu vesile ile şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli aileleri ve milletimize başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.