08-02-2014: Pazar Günü  Nevşehir Akparti Millet vekili Ebubekir Gizligider,Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve beraberindeki Nevşehir Akparti İl Başkanı,Nevşehir Akparti Merkez ilçe Başkanı,Nevşehir Akparti Gençlik Kolları Başkanı Sulusaray Kasabasını Ziyaret etti.
 
Sulusaray Kasabası Ak parti Belediye başkan Adayı Bayram Yılmaz'ın Davetiyle Sulusaray kasabasını ziyaret eden Nevşehir Ak parti Milletvekili Ebubekir Gizligider ,Nevşehir belediye başkanı Hasan Ünver ve beraberindeki ekip Sulusaray Ak parti Belde teşkilatında kısa bir konuşma yaptılar. Yapılan konuşmanın ardından Sulusaray Ak parti belde teşkilatıkendilerine çiğ köfte ikramında bulundu.
 
 
Bu ziyaret esnasında söz alan Sulusaray Kasabası  Belediye başkan Adayı Bayram Yılmaz: "Sayın millet vekilime,Sayın belediye başkanıma ve beraberindeki ekibe ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek,ziyaretlerinin kendilerini şereflendirdiğini belirtirken,Bundan sonra kendileriyle çok işi olacaklarını bunun daha başlangıc olduğunu,bundan sonra bu tür ziyaretlerin daha sık olmasını beklediğini ifade ederken. Bu süreçte ve sonrasında kasabamızın sorunlarıyla birebir ilgilenmelerinide  kendilerinden talep ederek sözü Nevşehir belediye başkanı Hasan Ünvere devretti."
 
 
Söz alan Nevşehir belediye başkanı Hasan Ünver: "Biz Sulusaray kasabasını Nevşehirimizin bir mahallesi olarak görüyoruz,bu sulusaraya ilk ziyaretimdir inşallah bundan sonra Bayram Yılmaz Kardeşim sayesinde Bu güzel kasabayı daha çok ziyaret edip,bu güzel kasabanın ve kasaba halkının sorunlarıyla daha yakından  ilgileneceğime sizlerin huzurunda söz veriyorum dedi.
 
Daha kendi seçim toplantılarına başlamadığını 30 Mart 2014 yerel seçimleri için ilk seçim toplantısını sulusarayda yaptığını belirten Ünver 30 Martta yapılacak seçimlerde Bayram Yılmaza Başarılar dileyerek sözü Milletveili Ebubekir Gizligider'e devretti.
 
 
Söz alan Nevşehir Akparti Millet vekili Ebuberkir Gizligider: "Benim bu kasabaya ziyeretimin ilk olmadığını hepiniz bilirsiniz,defalarca bu kasabayı ziyaret ettim düğününüzde bulundum,Cenazenize katıldım inşallah bu da son olmayacak,Yol Arkadaşım Bayram Yılmaz sayesinde bende bu kasabanın bir ferdi gibi olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın,Allah nasip ederse bu kasaba 30 Mart'tan sonra şahlanacak Nevşehirin bir numaralı kasabası olması için elimizden geleni yapacağımızı bilmenizi isterim. Bundan öncede bu kasabanın gelişimi ve faydası için birtek proje hazırlanıp bize sunulmuş olsaydı muhalif kasaba demeyecek o projenin kabulu için elimden geleni yapacaktım ama malesef 5 yılda bu kasabadan birtek proje sunulmadı.
 
Sizlerin huzurunda şunu söyluyorum Allah nasip ederde Bayram Yılmaz Kardeşim seçilirse Makul,Mantıklı kanun çerçevesinde sunduğu her proje kabul edilecektir bende buradan bunun sözünü veriyorum" Siz Bayram Yılmazı seçin bizden isteyin diyerek konuşmasını bitirdi.
 
Daha sonra kısa,kısa söz alan Nevşehir Akparti İl Başkanı,Nevşehir Akparti Merkez ilçe Başkanı,Nevşehir Akparti Gençlik Kolları Başkanıda Bu kasaba için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek,30 Martta yapılacak seçimlerde Bayram Yılmaza Başarılar dilediler.
Yapılan Konuşmaların ardından Kasaba halkıyla sohbet edip kendilerine ikram edilen çiğ köfteyi yedikten sonra Sulusaray Akparti gençlik kollarını ziyaret edip gençler ve Sulusaray Akparti belediye başkan adayı Bayram Yılmaz ile hatıra  fotoğraf çektirdikten sonra kasabadan ayrıldılar.