AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider,FİB Haber merkezimize yapmış olduğu açıklamasında, Başbakanımız Sayın Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu'na teşekkür etti.

Gizligider, bu yıl sene başında Belediye Başkan Adayları tanıtım toplantısı için ilimize gelen ve son olarakta Başbakan Sıfatıyla son bir yıl içinde iki kez şehrimize gelmiş olması ve Nevşehir'in 4.Milletvekiliyim sözleriyle Bizleri onure eden Konya Ovası Projesi kısa adıyla KOP, Nevşehir halkı Sıcak Asvalt, Havalimanı isminin Kapadokya Havaalanı olarak değiştirilmesi,Sulama konularında şehrimiz adına önemli müjdeler veren Başbakanımıza teşekkür ediyorum dedi.

Sadece bu kadar da değil, yine Nevşehirli vatandaşlarımıza çok önemli bir kaç müjdemiz daha var. Bu projeler Henüz imza aşamasına gelmediği için şuan açıklamıyoruz.Onlarıda yakında açıklayacağız dedi. Tüm AK hizmetleri Şehrimizle buluşturan Nevşehir'imize yakınlığını her fırsatta dile getiren Sayın Başbakanımız Davutoğlu na bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın Başbakanımız kendileride Çok şükür Nevşehir den güzel bir şekilde ayrıldılar dedi.