Nevşehir'in Sesi ve İnternet Gazetesi FİB Haber.Com'a özel açıklamalarla müjdeler veren, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Av. Ebubekir Gizligider, Nevşehir'i yollar konusunda güzel günlerin beklediğini belirtti. 

Gizligider : " Söz Verdik Yapıyoruz...!"

Kentte yollar konusunda kesin çözümler planladıklarını dile getiren Gizligider, “İlimiz Nevşehir'de asfalt konusunda ciddi bir çalışma yapıyoruz. 
"İlimiz Nevşehir'in 28 Km giriş ve 28 km çıkış olmak üzere toplamda 56 km Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait bölünmüş karayolumuzun sıcak asfalt yapım ihalesi 45 Milyon TL'ye yapılmış olup, Hava şartlarına göre Nisan ayı gibi başlayacak ve 2016 yılı içinde yollarımızın yapımı bitirilip, halkımızın kullanımına kazandırılacaktır. Yol yapım Çalışması tamamlandığında ilimize yakışan özellikte olacak. İlimiz Nevşehir'e ve halkımıza hayırlı olsun" dedi. ” dedi.


Söz Verdik Yapıyoruz‬, "İlimiz Nevşehir'in 28 Km giriş ve 28 km çıkış olmak üzere toplamda 56 km Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait bölünmüş karayolumuzun sıcak asfalt yapım ihalesi 45 Milyon TL'ye yapılmış olup, 2016 yılı içinde yollarımızın yapımı bitirilip, halkımızın kullanımına kazandırılacaktır. İlimiz Nevşehir'e ve halkımıza hayırlı olsun" dedi.