AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Kurban Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Gizligider yayınladığı mesajında, “Bir Bayrama daha kavuşmanın sevinci ve mutluluğu içindeyiz. Bayramlar birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaştığı, sevinç, neşe ve coşkunun buluştuğu, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinleştiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları çok özel günlerdir.

Mübarek Kurban Bayramı'nı kutladığımız bu günler, yardımlaşmanın, darda kalanları hatırlamanın, yolda kalmışları gözetmenin, mahzun ve mağdur kalmışlara yaklaşmanın daha çok olduğu zamanlardır. İnancımız, erdemlerin en üstünü olarak, gelmeyene gitmeyi, vermeyene bağışlamayı ve kötülük edene iyilikle karşılık vermeyi emrederken; bayramlarda kucaklaşmanın, küslerin barışmasının manevi bir yükümlülük olduğu daha iyi görülecektir.

Bu duygularla, tüm Nevşehirli hemşerilerimin mübarek kurban bayramını kutlar, bayramın ülkemize ve bütün insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerine yer verdi.