Hacıbektaş ilçesine bağlı Kızılağıl beldesinden başlayan seçim çalışmalarında bir gün içerisinde 5 değişik merkezde devam eden Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı Tuncer Gök, Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim Salaş ve Ümit Atabilen, Kızılağıl Belediye Başkanı İbrahim Güven’i ziyaret etti.

Bir gün içerisinde Hacıbektaş ilçesine bağlı Kızılağıl beldesi başta olmak üzere, Avanos ilçesine bağlı Topaklı, Çalış ve Kalaba kasabalarının yanı sıra Paşalı köyündeki Ticaret Borsası üyelerini ziyaret eden Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı Tuncer Gök ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri, ziyaretlerinden oldukça memnun ayrıldı.

Nevşehir Ticaret Borsasının 13 yılda yapılan çalışmaların ardından Nevşehir’in en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu kaydeden Borsa Başkanı Tuncer Gök, bu kurumun emin ellere teslim edilebileceğinin altını çizdi. Ustalık döneminde de yapacakları önemli çalışmalar olduğunu belirten Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı Tuncer Gök, şu ana kadar yaptıkları seçim gezilerinin son derece olumlu geçtiğini ve borsa üyelerinin yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini dile getirdi.

Haber:Ali Çamur