Göktürk’ten Muhalefet Partili Başkanlara Çağrı
NEVŞEHİR(MHA) Ak Parti Nevşehir Milletvekili Av. Murat Göktürk, Milletvekili seçildikleri günden bu yana Ak Partili belediye başkanlarının hazırladıkları projelerin Ankara’da bakanlıklarda takibi konusunda ellerinden geleni yaptıklarına dikkat çekti. Göktürk, muhalefet Partili belediye başkanlarının da bu konularda kendileri ile istişare halinde olmaları önerisinde bulundu.
Seçimlerin ardından ilimizde particilik yapılmadığını ve geçtiğimiz yıllarda da Ak Partili Nevşehir Milletvekilleri olarak hep bu konuda muhalefet Partili belediye başkanlarının da memlekete hizmet etme aşamasında kendileri ile istişare halinde olmalarını istediklerini ifade eden Ak Parti Nevşehir Milletvekili Göktürk, muhalefet Partili belediye başkanlarının proje ya da bakanlıklarda takip edilmesi gereken işler konusunda müracaat etmediklerini ifade etti.
Göktürk, “Ben çok açık konuşan bir insanım. Seçimden sonra particilik yapılmıyor. Bir proje ile gelmiyor muhalefet partili bir belediye başkanı. Ya da bir başka taleple yanımıza gelmiyor ve haliyle bizimde o belediyelerin ne yapmak istediğine dair bilgimiz olmadığı için bunun takibi de mümkün olmuyor. Yerel yöneticilik belediye başkanı ve Milletvekillerinin çalışmalarıyla oluyor. Bizim Milletvekili seçildiğimiz günden bu yana yapmak istediğimiz bu. Sonuçta kazanan Nevşehir olsun istiyoruz. Hazırlanacak projelerde, projelerin bakanlıklarda takibi konusunda elimizden geleni yapmaya hazırız. El biriliği içerisinde memleketimize hizmet getirme çabasındayız. Bugüne kadar kendi belediye başkanlarımızla bu ortamı çok rahat bir şekilde sağladık. Maalesef muhalefete bulunan belediye başkanları için bunu söylemek mümkün olmuyor” dedi.