NEVŞEHİR(MHA) Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Yönetimi Nevşehir Ziraat Odası Başkanlığını ardından da Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası başkanlığını ziyaret etti.

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erol Mutlu ve Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran’ı ziraat odasında Oda başkanı Mustafa Ekiz ve Oda yönetim kurulu üyesi Kuddusi Çelik ağırladı.

Burada dernek yöneticilerinin soruları üzerine açıklamalarda bulunan Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ekiz, bu yıl hububatta hasadın iyi olmasını beklediklerini dile getirdi.

Geçtiğimiz günlerde olağan genel kurulu gerçekleştiren Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanlığını da ziyaret eden Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Yönetimini burada Oda başkanı Oruç Irmak ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Nevşehir SMMMO Başkanı Irmak, Nevşehir’in en aktif sivil toplum kuruluşlarından biri olan Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Her iki ziyarette söz alan Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran gerek ziraat odasının, gerekse Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odasının derneğe olan desteklerinden dolayı teşekkür etti.