NEVŞEHİR(MHA) Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Yönetimi İl defterdarı Hatice İşçen Ercoşman’ı makamında ziyaret etti.

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu, Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran’ın katıldığı ziyarette konuşan dernek başkan yardımcısı Kemikkıran, “Sizler ülkemiz ve ilimiz için son derece önemli bir makamda oturuyorsunuz. Bu makamlar hizmet makamı. İnsanımıza, esnafımıza, ticaret erbabımıza verilen hizmetin en iyi şekilde verilmesine olan katkılarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Yönetiminin ziyaretinden son derece memnuniyet duyduğunu dile getiren İl Defterdarı Hatice İşcen Ercoşman, İl defterdarlığı olarak vergi dairesinde Nevşehirli esnaf sanatkara, ticaret erbabına güler güzlü bir hizmetin verilmesi için gayret sarf ettiklerini dile getirdi.

Esnaf sanatkarın, ticaret erbabının, vergi mükelleflerinin sorunlarının çözümü adına vergi dairesine gelmekten asla çekinmemeleri gerektiğini de kaydeden İl Defterdarı Ercoşman, “Vergi dairemizde Vatandaşımızın sorunlarına çare olmak için çalışıyoruz. Orada bir tek mükellefimizin kanuni mevzuatlar çerçevesinde zor duruma düşmemesi bizim en büyük arzumuz. Bu konuda bizzat kendimde hizmeti veren mesai arkadaşlarımıza hep mükelleflere mevzuatlar doğrultusunda güler yüzlü ve yapıcı olarak yaklaşmalarını istiyorum” dedi.