Nevşehir Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu ve Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran iki önemli ziyarette bulundu.
İlk ziyaretini Nevşehir Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğüne gerçekleştiren Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu ve Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran burada İl Müdürü Mehmet Sürücü ile görüştü.
İlimizde faaliyet gösteren Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğünün ilimizin gelişmesi açısından çok önemli bir görevi icra ettiğine dikkat çeken Mutlu ve Kemikkıran, 20 bine yakın öğrenci sayısına ulaşan Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesinin Nevşehir’in ekonomik, sosyal, kültürel ve her alanda gelişimine büyük katkı sağladığına dikkat çektiler.
Nevşehir’de yüksek öğrenim hayatlarını sürdüren öğrencilere barınma ve kredi konularında büyük destek olan Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Mehmet Sürücü’ye başarılar dileyen Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğinin ziyaretinde Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Yönetim Kurulu üyesi Fatma Aygün’de yer aldı.
Günün ikinci ziyaretini Nevşehir Emniyet Müdürlüğüne gerçekleştiren Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Mutlu ve Başkan Yardımcısı Kemikkıran, İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu’na Polis Haftası nedeniyle kutlamada bulundular.
Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Mehmet Sürücü ve İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ettiler.