GÖR-BİR Derneği yöneticilerinden dernek başkanı Erol Mutlu ve dernek başkan yardımcısı Mahmut Kemikkıran İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Akgüller’i ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında dernek yöneticileri dernek hakkında genel bilgiler verdiler.  

Dernek başkanı Erol Mutlu,  “27 Şubat 2002'de GÖR-BİR Derneği olarak kurulduk ve çalışmalarımıza başladık, yaklaşık olarak 10-12 yılda sosyal proje olarak 220 öğrenciye bilgisayar kursu,  200'ü aşkın öğrenciye rapido kursu verdik. 6 aylık dönemler halinde devam eden saz kursu, kabartmalı Kur’an-ı Kerim okuma kursu, santranç kursu düzenlendi. Her sene Ramazan ayında 1000'i aşkın öğrenciye giyim, gıda, kırtasiye ve ekmek fişi yardımı yapılıyor, bu yardımlar yıl içerinde de tekrarlanıyor. Dernek tarafından İstabul, Çanakkale, Şanlıurfa, Adıyaman vb. illerimize yaz turları ve gezileri ücretsiz olarak düzenlenmekte. GÖR-BİR Derneği kamu yararına çalışan bir dernektir.”  açıklamalarında bulundular.

Hiç bir çıkarları olmayıp gönüllü olarak fedakârca çalışmakta olan GÖR-BİR Derneği hocalarımızın Allah yolunu açık etsin dileklerinde bulunan Genel Sekreterimiz Uğur Akgüller,  İl Özel İdaresi olarak benimsediğimiz hizmet politikamızda sosyal projelere de yer vereceğiz ve bundan sonrada sosyal projelerde daha sık yer alacağız. Sosyal projeleri önemseyen bir kurum olduğumuzdan bu kapsamda GÖR-BİR Derneğine yardımcı olacağımızı ve üzerimize düşen vazifeleri yerine getireceğimizi kurum olarak taahhüt ediyoruz.” beyanında bulundular.