Nevşehir merkez ilçeye bağlı Göre Belediyesi tarafından kasabaya yapılan hizmetlerin bir yenisi daha eklendi. Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu tarafından yapılan çalışmalar ile kasabaya yeni traktör hizmet aracı kazandırıldı. 

Göre Belediyesi Temizlik işleri ve Fen İşleri Müdürlüğünde hizmet vermek üzere yeni bir traktör aldı. Yükseklerde bulunan yerleşim yerlerindeki çöplerin daha iyi toplanması ve beldemize yapılan hizmetlerde kullanılmak için alınan traktör bugün itibariyle Belediye araç parkuruna eklendi.

Sıfır km ve 4x4 çekişli traktörün kasabamıza hayırlı olması için iyi dilekleri sunan Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu, www.fibhaber.com a yaptığı açıklamada kasabamıza olan hizmetlerinin aralıksız bir şekilde devam ettiğini kaydetti. 

Başkan Topçu, Belediyemiz kısıtlı imkânlarına rağmen hem hizmet veriyor, hem de yatırım yapıyor.   Göre Belediyemize daha iyi hizmet verebilmesi için gün geçtikçe araç filosunu genişletirken, vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek amacı ile tamamen kendi imkanlarımızla aldığımız yeni  traktör aracımızı araç filomuza kattık. Kasabamıza kazandırmış olduğumuz yeni traktör aracımız Göre kasabamıza hayırlı olsun’’ diye konuştu.