Nevşehir merkez ilçeye bağlı Göre Belediyesi tarafından kasabaya yapılan hizmetlerin bir yenisi daha eklendi. Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu tarafından yapılan çalışmalar ile kasabaya yeni cenaze hizmet aracı kazandırıldı. 

Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu, www.fibhaber.com a yaptığı açıklamada kasabamıza olan hizmetlerinin aralıksız bir şekilde devam ettiğini kaydetti.

Başkan Topçu, Göre 
Belediyemize daha iyi hizmet verebilmesi için gün geçtikçe araç filosunu genişletirken, cenaze yıkama ve nakil aracı işlemlerinde vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek amacı ile Cenaze aracımızı araç filomuza kattık.

Topçu, ‘’ Kasabamız için gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kasabamızın önemli bir eksiği olan cenaze nakil aracımızı şükürler olsun ki kasabamıza kazandırmış bulunuyoruz. Kasabamıza kazandırmış olduğumuz cenaze nakil aracımız Göre kasabamıza hayırlı olsun’’ diye konuştu.


Göre belediyemize kazandırdığımız cenaze nakil ve taşıma aracı ile Belediyemiz vefat eden vatandaşlarına son görevini en iyi şekilde yapmayı hedefliyor.

Yeni alınan cenaze nakil ve taşıma aracı hakkında www.fibahber.com a bilgi veren Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu;” Belediyemiz kısıtlı imkânlarına rağmen hem hizmet veriyor, hem de yatırım yapıyor. Belediyemiz araç parkuruna kazandırdığımız cenaze nakil ve taşıma aracı ile vefat eden vatandaşlarımıza son görevimizi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Şehir dışında veya yurtdışında vefat eden vatandaşlarımızın cenazelerin naklini mevcut aracımızla gerçekleştiremiyor, özellikle yaz aylarında büyük sorun yaşıyorduk. Bu sorunu yeni aldığımız nakil aracımızla çözdük.” dedi.