Nevşehir in Avanos İlçesine Kaymakam olarak Atanan Sayın Mustafa Eldivan’a ziyaretler devam ediyor. Avanos’un yeni Kaymakamı Eldivan’ın bugün ki misafiri Göreme Turizm Geliştirme Kooperatif Başkanı Sayın Mustafa Durmaz oldu.

Göreme Turizm Geliştirme Kooperatif Başkanı Sayın Mustafa Durmaz, Avanos Kaymakamı Eldivan a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar dilerken, Kaymakam Eldivan da Daha önce Hacıbektaş Kaymakamlığı görevi nedeniyle Bölgeye yabancı olmadığını belirterek Avanos ilçesinde görev yapacak olmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyorum dedi.

Göreme Turizm Geliştirme Kooperatif Başkanı Sayın Mustafa Durmaz ın Kaymakam ziyaretinde genel olarak Avanos’tan Kapadokya’ya,Turizmden Eğitime Üniversiteye kadar  samimi sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Kaymakam Eldivan Mustafa Durmaz  a bu ziyareti için teşekkür etti.

Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan Anadolu’nun gelişen değişen ve büyüyen yüzü Avanos ilçesinin son yıllarda çok büyük aşama kaydettiğini bu bağlamda da mutluluk duyduğunu belirterek İnşallah Avanos İlçesinin bu değişen ve gelişen yüzünü hep birlikte el ele vererek daha ilerilere birlikte taşırız bu konuda elimizden ne geliyorsa yapacağımızdan kimsenin hiçbir şüphesi olmasın dedi.

Hacıbektaş eski Avanos un yeni Kaymakamı Mustafa Eldivan a ziyaretler devam ederken ,özellikle ilk ziyaretlerin Hacıbektaş tan Belediye Başkanı Selmanpakoğlu,Sivil Toplum örgütü ve Hacıbektaşlı muhtar ve vatandaşların olması da dikkat çekti…Bu konudaki düşüncelerini sorduğumuz Kaymakam Eldivan elbette Mesleğiniz Türkiye nin bir çok yerinde görev  yapıyorsunuz bunun sonrasında görev aldığınız yerlerde bir nebze olsun bir iz bırakabiliyor  Allah razı olsun şu hizmeti yapmıştı deniliyor ve unutulmayarak hatırlanabiliyorsak ne mutlu bizlere Benim için görev yaptığım her yerin ayrı ayrı özel yeri var benim için daha önce görev yapmış olduğum Hacıbektaş ta bu anlamda benim için özel bir yer, herkese çok teşekkür ediyorum dedi.

Notlar:

Durmaz Kaymakam Eldivan ı Göreme ye davet etti…

Ziyaret sonrasında Kaymakam Eldivan Turizm Geliştirme Kooperatif Başkanı Mustafa Durmaz ı kapıya kadar yolcu etti.