Nevşehir ve Kapadokya Bölgesinin tanınmış ailelerinden  Durmaz ailesinin oğulları Ali Rıza Durmaz ile Ertaş ailesinin kızı Burcu Ertaş, gerçekleştirilen rüya gibi bir düğünle dünya evine girdiler.

Göreme Turist Otel’de gerçekleştirilen düğün gece geç vakitlere kadar devam etti.

Göreme Turist Otel havuz başı alanda davetlilerin büyük alkışları altına görkemli görsel showlarla renk cümbüşünde başarılı sunumlarıyla Fikret Çapacı'nın anonsu ile tören alanına giren Çiftlerin ilk olarak nikah merasimi yapıldı.

Düğün töreni masalları aratmadı... Davetlileri kapıda karşılayan Durmaz ve Ertaş aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler. Katılımın oldukça yoğun olduğu düğün törenine çok sayıda davetli katıldı. Davetliler için en ince ayrıntının düşünüldüğü düğünde hiçbir masraftan kaçınmayan aileler, gerek görsel şovlar, gerekse de davetliler için hazırlanan menü ve eğlence ile uzun yıllar unutulmayacak bir düğünle çocukları Burcu ile Ali Rıza’nın mürüvetini dostlarıyla paylaştı. 

Oldukça heyecanlı görünen genç çift’in nikâhını Göreme Belediyesi Nikah Memuru Yasin Temel kıyarken genç çiftlerin şahitliklerini Haluk Uzun ve Osman Savaş yaptılar. Kıyılan nikâhın ardından çift ilk dansı gerçekleştirdiler.

Gecenin kahramanı genç Durmaz çifti "Bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz" dediler.

Burcu ve Ali Rıza DURMAZ çiftleri dünya evine girdi...


Nevşehir ve Kapadokya Bölgesi İş Dünyası ile Göremeli turizmcileri bir araya getiren muhteşem düğüne Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil ve yaklaşık 1000 e yakın çok sayıda davetli katıldı.

Ankaralı Sanatçı Burcu'nun birbirinden güzel parçalarıyla gönüllerince eğlenen davetliler sahneyi hiç boş bırakmadılar.

Durmaz ve Ertaş Aileleri düğün süresince hiç oturmayarak gelen davetlileri karşılayarak onlara en güzel şekilde ağırladılar...


Çift düğün pastasını keserken havai fişeklerden Göreme semalarında ışık ve renk cümbüşü görüldü. 

Kapadokya Yılın Enleri Anadolu kent ödülleri zirvesinde Türkiye'de Yılın En Başarılı ve en genç yorumcusu seçilen Gelin hanımın erkek kardeşi Berkay Ertaş ın okuduğu şiir düğüne ayrı bir renk katarken davetlilerden uzun süre alkış aldı.

FİB Ajans & Organizasyon tarafından gerçekleştirilen düğün davetlilerden tam not aldı...

www.fibhaber.com Ailesi olarak Burcu ve Ali Rıza Durmaz çiftini kutlar bir ömür boyu mutluluklar dileriz.