FETÖ/PDY bağlantısı gerekçe gösterilerek açığa alınan ve devam eden süreçte tekrar görevine iade edilen eğitimcilere ÖSYM sınavlarında görev verilmeme sorunu devam ediyor.



Eğitimcilerin yaşadığı bu sıkıntıya bir çözüm getirmek, kaybolan haklarını gidermek ve ÖSYM'nin bundan sonra yapacağı sınavlardagörev alabilmelerini sağlamak amacıyla için şubemiz tarafından hazırlanan dilekçe ve dilekçeyle ilgili açıklanan yolu izleyen eğitimciler sınavda görev alamama sorununu aşacaklardır.

Görevine iade edilen eğitimcilerin tekrar ÖSYM sınavlarında görev almaları için haberimizin devamında yer alan dilekçeyi doldurmaları, ekine görev yaptıkları okuldan alacakları görev yeri belgesini eklemeleri ve ÖSYM'nin 0312 298 88 06 numaralı hattına faks çekmeleri gerekmektedir.



Eğitimcilerin, ÖSYM'ye faks çektikten bir gün sonra ise okul idaresinden tekrar "görev işletim sisteminden yeni kayıt" yaptırmaları gerekmektedir. Tüm bu işlemlerin yapılması sonrası, mevcut sıkıntı aşılacak ve eğitimciler bundan sonra tekrar sınav görevi alabileceklerdir.