NEVŞEHİR(MHA) Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz  Nevşehir Gençlik spor'u penaltıdan Metin Akan, Samet ve Cem'in golleri ile 3-1 yenen Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İnegöl spor, adını bir üst tura yazdıran takım oldu.

Bu maçın ardından gözünü yeniden lige çeviren Nevşehir Spor GK’ da hesaplar ilk hafta Tosya Belediye Spor maçında alınan mağlubiyetin ardından ligde puanla tanışmak olacak.

Ziraat Türkiye Kupası ikinci tur maçından sonra ilimize dönen Nevşehir Spor GK, Nar kasabasında bulunan tesislerinde Etimesgut maçı hazırlıklarına başladı.

Bölgesel Amatör Lig’de yükseliş yakalamak isteyen kırmızı beyazlılar, deplasmanda hafta sonunda oynayacağı maça iddialı hazırlanıyor. Teknik Direktör Sait Taş yönetiminde çalışmalarını sürdüren ekipte gerek ligin ilk haftasında Tosya Belediye Spor karşısında, gerekse Ziraat Türkiye Kupası ikinci turunda İnegöl Spor karşısında elde edilen mağlubiyetlerin masaya yatırıldığı, söz konusu bu iki maçta takımın aksayan yönlerinin tespit edildiği bildiriliyor.

Hafta sonunda oynanacak müsabakaya Nevşehir’den taraftarın da taşınacağı belirtildi. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi taraftarın deplasman müsabakalarına taşınması konusunda Nevşehir Spor GK Yönetimi Nevşehir Belediyesi başta olmak üzere Nar ve Kavak belediyeleri gibi yerel yönetimlerin de desteğiyle bu çalışmayı gerçekleştirecek.