Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler Kurulu İç Anadolu Bölge Toplantısını Kayseri’de gerçekleştirdi.

İç Anadolu Bölgesini ilgilendiren bu önemli toplantıda Nevşehir’i TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Nevşehir Şubesi Başkanı Gülper Gündüz Yassı temsil etti.

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Bölge Başkanı Serpil Polat Başkanlığında düzenlenen toplantıya, Nevşehir KGK Başkanı Gülper Gündüz Yassı, Aksaray KGK başkanı Aysun Akkurt, Kayseri KGK Başkanı Merve Sarıoğlu, Kırşehir KGK Başkanı Seher Ünsal, Kırıkkale KGK Başkanı Suna Arpaçay, Karaman KGK Başkanı Şerif Kızık, Yozgat KGK Başkanı Hatice Sarı katıldı.

Toplantıda Türkiye’de yaşanan gelişmeler ve Kadın Girişimcilerin yaptıkları çalışmalara varana kadar çok önemli konular görüşülerek değerlendirme yapıldı. TOBB KGK İç Anadolu Bölgesi Başkanları program kapsamında Kayseri Valisi Orhan Düzgün’ü makamında ziyaret etti. Bu ziyaretin ardından KGK Başkanları, Enerji ve Tabi Kaynaklar Eski Bakanı Taner Yıldız ile Ak Parti İstanbul Milletvekili ve Hakkâri fahri Milletvekili Belma Satır ile yemekte bir araya geldiler.

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Nevşehir Şubesi Başkanı Gülper Gündüz Yassı, eski Bakan Taner Yıldız ile karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.