Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yüksel Bilgiç başkanlığında 02.03.2016 Çarşamba günü akşamı istişare toplantısı yaptı. 

Gülşehir Ak Parti Gençlik Kolları teşkilatı tarafından 02.03.2016 saat:20:00 de yapılan toplantıya Akparti il encümen üyesi Hakan Yaman ve Gençlik Kolları Başkanı Yüksel Bilgiç'inde ile birlikte .ok sayıda gençler katılımıyla sorunlar bir toplantı gerçekleştirildi.

Yapılan toplantıda, Gülşehir gençliğinin ve üniversite öğrencilerinin sorunları, Gülşehir ilçesinin sorunları, Genel Seçim çalışmalarındaki başarılar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. 

Toplantıdan sonra  açıklama yapan Yüksel Bilgiç  bundan sonraki süreçte gençlik daha aktif gündem belirleyici, Gülşehir’in sorunlarına çözüm üretici ve Gülşehir halkıyla iç içe olacağını belirterek şunları söyledi:

“Gençlik artık protokol gençlik olmayacak sahada davası için gecesini gündüzünü ayırarak emek ve mesai harcayacak ve her zamanda dik duruşunu kaybetmeyecek gerek Gülşehir’in gerek Türkiye’nin sorunlarına ortak olacak bir gençliğe hitap edeceğiz ve önümüzdeki günlerden itibaren gerek mahallerde gerek köylerde kapı kapı dolaşacağız, gençliği bir arada toplayıp hem gençliğin sorunlarını hemde Türkiye’nin sorunlarına çözümler üretmeye çalışacağız. Aynı zamanda ülkeyi ve Ak Partiyi yıpratmaya çalışan paralel örgüt ve benzeri yapılanmalara geçit vermeyeceğiz dedi.