Gülşehir’de ki bir yerel Haber sitesi sahibi Can Taşkın’ın ‘’Vahdi Arısoy İle Bir Yıl Boşa Geçti’’başlığıyla yazdığı Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’un yaptığı çalışmalara yönelik bir köşe yazısına istinaden açılan dava sonuçlandı.

Gülşehir Mantarkaya post Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Can Taşkın, ‘’Gülşehir Adliyesi’ne görülen davada Yayın hayatı felsefesi olarak kendi menfaatimizden çok ilçe menfaatini üst düzeyde tutan bir yayın ilkesi ile Biz Susarsak Gülşehir Susar sloganıyla işimizi yapmaya devam ediyoruz.

Açılan davaya Türk Adaleti ise Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’un haber sitemize yönelik vermiş olduğu suç duyurusuna karşın kararını verdi. Konuyla ilgili olarak araştırma yapan mahkeme mantarkayapost Haber sitesine yönelik açılan beraat kararı verdi.

Mantarkayapost Haber Merkezi olarak Daha Belediye Başkanlığı görevine seçilmesinin ardından iki yıl geçmemesine rağmen sırf gazetecilerin kendisini eleştirilerine tahammül edemeyen Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’a tek tavsiyemiz eleştirel haberlere karşı kendi hatalarını aramak ve ilçeye hizmet etmeye bir kez daha kamuoyu önünde davet ediyoruz’’ diye konuştu.

Kaynak:Mantarkaya post