Gülşehir Belediyesi 4. Ramazan Etkinlikleri kapsamında düzenlenen iftar gerçekleşti.. Ramazan ayının huzurunu ve bereketini yine hep birlikte yaşandığı iftar programı. Saat 18:00 da Kapalı Pazar Alanında kurulan sahnede Hacivat Karagöz, Orta Oyunu, Tasavvuf ve Semazen, ilizyon gösterileri, çocuklar için yarışmalar tahta bacak, aşuk , maşuk, ipli kukla gösterileri başladı. Gülşehirlilerin yoğun ilgi gösterdiği iftar programı görüntüleri Fib Haber Tv de yayında 

Gülşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4.sü düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri bu yıl Kapalı Pazar yerinde gerçekleştirildi. Ramazan ayının 21. gününde düzenlenen etkinlikler yoğun bir katılımla gerçekleştirilirken, etkinlik alanına kurulan dev platformda vatandaşlar Semazen gösterilerini izleyip ilahilerle coştular.
ÇOCUKLAR HACIVAT-KARAGÖZ İLE DOYASIYA EĞLENDİ
Çocuklar için düzenlenen Ramazan yarışmalarında eğlenceli vakit geçiren minikler sonrasında Ramazan ayının vazgeçilmezlerinden olan Hacıvat-Karagöz gösterilerini izledi.
GÜLŞEHİR'DE KUR'AN ZİYAFETİ VE İLAHİLER
Geç saatlere kadar süren etkinliklerde Fatih Şafak İlahi Gurubu tarafından ilahiler dinleyen vatandaşlar hep birlikte semazen gösterileri izleyip doyasıya eğlendiler.