Hakkari ve Iğdır'daki terör saldırıları ile yurdumuzda son günlerde meydana gelen terör olayları Gülşehir ülkü ocakları tarafından kalabalık bir topluğun yürüyüşüyle protesto edildi.


Gülşehir Bu Akşam Uyumadı !

3000'e yakın kişi ve 450 araçlık konvoyun eşlik ettiği Millet Uyanıyor yürüyüş ve konvoyu akşam saat : 21:00 sularında başlarken, kalabalık "Allahu Ekber "  'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez!!!' "Ya Allah Bismillah Allahuekber" Şehidim Bize Hakkını Helal Et , nidalarıyla ilçe merkezinden Gülşehir Kurşunlu Camiisine doğru yürüdü.

Sadabat Parkı önünden başlayan ve Karavezir meydanına kadar uzayan konvoy ve yürüyüşten sonra Kurşunlu camii önüne gelindiğinde Şehitlerimiz için dua okundu.

Ardından Ülkü Ocakları Gülşehir İlçe Başkanı Yaşar Çevirme burada yaptığı konuşmasında şunları ifade etti:
 Vatansever Gülşehirliler, Genç Arkadaşlarım ağabeylerim, kardeşlerim. Yaklaşık 2 aydır her gün askerlerimiz, polislerimiz şehit düşmektedir. Sivil halkımıza yönelik saldırılar sürmektedir. Yaşanan bu olaylar milletimizi çok büyük bir üzüntüye sevk etmiş, ciğerlerimizi sızlatmış, öfkemizi büyütmüştür. PKK ,bir televizyon programında Cumhurbaşkanının da bizzat ifade ettiği gibi “Çözüm sürecinde silah stoklamıştır.” Bu itiraf sürecin mimarı olan kişi tarafından birinci ağızdan deklare edilmiştir. Bu süreçte ordunun elinden operasyon yetkisi alınmış, PKK’nın alan hâkimiyeti kurması için bütün koşullar elverişli hale getirilmiştir. Bölücüler Türkiye tarihinde hiçbir zaman görülmediği ölçüde etkinlik kazanmıştır. Bu rezil politikalar ‘çözüm’ adı altında uygulanmış ve ne yazık ki bugünkü sonuçları doğurmuştur. Bunca acının yaşandığı bir ortamda utanmadan, arlanmadan Türk milletinin aklıyla alay edilmektedir. Mehmetçiklerimizin canı üzerinden siyasi hesap yapmak, insani ve vicdani hiçbir ilkeyle açıklanamaz. İnsan olan böylesi bir zilletin içinde olamaz! Milli güvenliğin sağlanması için ‘Demokratik Açılım’ adlı ihanet projesinden derhal vazgeçilerek, her yönüyle etkin bir terörle mücadele politikasının ortaya koyulması zaruridir. Türk milleti siyasi iktidardan boş sözler değil, devlet olmanın gereklerinin yerine getirilmesini beklemektedir. Terörü palazlandıran, meşrulaştırmaya çalışan ve teröre sessiz kalanlar da en az teröristler kadar suçludur, aşağılıktır. Türk milleti terörün yayılmasına fırsat veren siyasetçileri, terörü meşrulaştırmaya çalışan yazarları, teröre yardım ve yataklık eden yerli ve yabancı bütün unsurları hafızasında tutacak ve hesapların görüleceği günü sabırsızlıkla bekleyecektir. Milli birlik ve bütünlüğümüze kast eden herkes bu ihanetin bedelini de ödeyecektir. Türk milletinin sabrını sınayanlar, gücünü test edenler mukadder yenilgileriyle muhakkak yüzleşecektir. Şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabırlar niyaz ediyoruz. Canımız tende olduğu müddetçe hatıralarını yaşatacağımıza ve intikamlarını muhakkak alacağımıza dair söz veriyoruz. Büyük Türk Milletinin başı sağ olsun!