Gülşehir Belediyesi, Sadabad Park’ta düzenleme çalışmaları yaparak vatandaşların hafta sonlarında daha nezih ortamda piknik yapabilmeleri için Yaz hazırlıklarını sürdürüyor.

Nevşehir'in Gülşehir İlçesi Sadabad parkı içerisinde bulunun kanal kenarı emniyet duvarları yükseltme çalışmaları Belediye ekiplerince devam ediyor.

Yapılan çalışmalar çerçevesinde kot farkından dolayı sular içerisinde kalan kanal, yapılan çalışmalar sonucunda kenar duvarları yükseltilerek korkuluk demirleri yerleştirilecek ve kanal boyu emniyete alınmış olacak.

Nevşehir'in ilk lalezar bahçesini Sadabad Parkında oluşturan
 Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, park alanı vatandaşlarımızın hafta sonlarını aileleriyle, sevdikleri ile vakit geçirebilecekleri doğal bir ortam olarak bölgenin vazgeçilmez mekanı olacak dedi. 

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, sadece alt yapı, üst yapı, yatırım hamleleriyle değil, ilçemizin her yönü ile güzelleştirecek ve kent estetiğini öne çıkaracak önemli çalışmalar da yaptıklarını vurgulayarak, Çevre Yolu Yürüyüş ve Bisiklet yolunun Karavezir mahallesinden başlayarak çevre yolu ile devam edip Açıksaray kavşağına kadar ilerleyecek şehrimizin imajını değiştirecek olan projelerimizi sırasıyla bitirip vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız de
di.