Nevşehirli halkında hafta sonlarında aileleriyle birlikte hoş bir vakit geçirmek, Piknik yapmak amacıyla değerlendirdiği Gülşehir Sadabat Parkında son dönemlerde oluşan kötü görüntülere yerel yöneticilerin önlem alması bekleniyor.

Parkın ortasından geçen suyun içerisinden gelen Kurbağa seslerinin yanında, oturma gruplarının bir bölümünün adeta bataklık içerisinde kalmış hali Gülşehir belediyesinin işlettiği parkta işlerin yolunda gitmediğine işaret.

Belediyenin güvenlik elemanlarının gelişi güzel dolaştığı park alanında belediyeden çeşitli alanları kiralayan işyeri sahipleri bu durumdan oldukça dertli. Özellikle parkın belirli bölümlerin hafta sonlarında çöplüğe dönüştüğünü söyleyen işyeri sahipleri genç sevgililerin hafta içerisinde buluşma alanı haline gelen Sadabat Parkının bu uygunsuz durumdan kurtarılması için güvenlik elemanlarının sayısının da artırılmasını bekliyor.

800 Dolayında Meslek Yüksek Okulu Öğrencisinin bulunduğu park alanının Cumartesi ve Pazar günleri haricinde eli boş, gönlü hoşların başlıca mekanı olduğunu dile getiren esnaflar, Gülşehir belediyesinin ilçenin gözdesi olan parkla daha fazla ilgilenmesini istiyor.
Haber:Ali Çamur