Gülşehir’de TOKİ’nin Akıbeti Ne Olacak?

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde Ak Partili Belediye Başkanı Mustafa Dursun’un çeşitli sorunlar nedeniyle bir türlü tamamlayamadığı TOKİ’nin akıbetini en çok buradan konut sahibi olmayı hayal edenler merak ediyor.

Seçim sürecinde de sık sık gündeme gelen Gülşehir ilçesindeki TOKİ konutlarının özellikle müteahhit firma ile yaşanan sorunlar nedeniyle gecikmesinin ardından yerel seçimlerde Ak Partinin ilçede belediyeyi kaybetmesinin ardından nasıl bir gelişme yaşanacağını önümüzdeki günler gösterecek.

Hatırlanacağı üzere Gülşehir belediyesi halen inşaatı süren TOKİ konutlarında yaşanan tüm sorunlara rağmen ilçe halkından gelen talepler doğrultusunda ikinci bir TOKİ konut alanını daha inşaata hazırlıyordu. İlçede bırakın ikinci konut alanını, henüz birincisi bile tamamlanamayan TOKİ konutlarının Milliyetçi Hareket Partili belediye Başkanı Vahdi Arısoy döneminde ne zaman ve nasıl tamamlanacağı konusunda belirsizlikler daha şimdiden kendisini göstermeye başladı.

Gülşehir belediyesinin İktidarın desteği olmadan ilçe sakinlerini konut sahibi yapma konusundaki yeterli iradeyi gösterip gösteremeyeceğini ilerleyen günler gösterecek.