İl Özel İdaresi tarafından 2015 yatırım proğramına alınan Nevşehir'in Gülşehir ilçesine bağlı Gümüşkent köyünde 4000 m'lik yol yenileme ve bakım çalışması yapıldı.

Konu hakkında www.fibhaber.com'a özel açıklamada bulunan Gümüşkent köyü muhtari Ömer Arun, yaptığımız girişimler sonucunda 
Sayın Valimizin önderliğindeki İl Özel İdaresinin desteği ile köyümüze yaklaşık 4 bin metre  yol ve bakim calismalari yapildi dedi.

Gümüşkent köyü muhtari Ömer Arun açıklamasında şunları ifade etti; 

Nevşehir İl Özel idarenin.Destekleriyle Gümüşkent Karsimahalle içmece yolu ve Alabalik tesisinin de icinde oldugu Gümüşkent in cesitli yerlerine yaklasik 4000 m yol ve bakim calismalari yapildi.

Bu hizmeti bizlere sağlayan Sayın Valimiz Mehmet Ceylan'a, Kaymakamımıza Murat Ertekin'e ve İl Özel İdare Yetkililerine köyümüzde yaşayan halkımız adına şükranlarımı sunuyorum.

Yine Gümüşkent köyümüze ait 2 adet su deposuna, Güneş paneli yapildı. Depolarımızın içleri tamamen fayanslama yapıldı ve bozuk olan boru ve vanalarımız yeniden değişildi. Ayreten depolarımızın sıvası ve çatısı yapılarak boyandı. Su deposunun Etrafına tel örgü çekilerek koruma bandı yapıldı ve bakimi yapilarak halkımızın hizmetine acildi.Gümüşkentimize hayırlı uğurlu olsun.

Ayrıca Köyümüzde yapımı tamamlanan Saat kulesi ve taziye evinin açılışı bugün yapılacak olup Gümüşkentlilerin hizmetine girecek.

21.Ağustos 2015 Cuma günü saat:14:00 deki yapılacak olan açılışımıza tüm vatandaşlarımız davetlidir dedi.