Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Yakup Zağlanmış, Nevşehir kamuoyunda Ticaret ve Sanayi odası seçimlerine ilişkin bilgi kirliliği oluşturulmaya çalışıldığını ifade ederken, yönetime talip olanların projeleriyle gündeme gelmesinin daha doğru bir anlayış olacağını söyledi.

Ramazan ayında da Ticaret ve Sanayi odasına ilişkin çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini de belirten Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Yakup Zağlanmış, “Nevşehir Kamuoyunda Ticaret ve Sanayi Odamızın seçimlerine yönelik adeta birileri tarafından bilgi kirliliği ortamı oluşturulmaya çalışılıyor. Zira, daha önceki basın açıklamamızda da belirttiğimiz üzere, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Seçimleri Şubat ya da Mart aylarında yapılacak. Bu mevcut yönetimin bir çalışması üzerine değil, bizzat bakanlığın aldığı karar doğrultusunda alınmıştır. Birileri halen oda seçimlerini sırf kendi keyfi istekleri doğrultusunda ertelendiği iddiasındalar ve kamuoyunu göz göre göre yanıltıyorlar.

Üstelik bütün bu bilgi kirliliği oluşturma çabalarına birileri de alet oluyor ve adeta çanak tutuyor. Nasrettin Hoca’nın göle maya çaldığı gibi Ya Tutarsa deyip halen kamuoyunu aldatmaya, yanıltmaya çalışanların borazanlığını yapıyor. O borazanların söylediklerine göre, Mevcut yönetiminde o yönetimin başkanının da kafasından bin bir hesap geçiyormuş, üstelik keyifleri de gayet yerindeymiş. Yapılan ince hesaplara bakın. Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül’ün tekrar aday olabilmesine, hatta aday olabilmek için Anayasa mahkemesine başvurmasına kadar götürülmüş durumda Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Seçimleri.

Bu ne büyük hesap, bu ne ince düşünce diyesi geliyor insanın içinden. Madem bu kadar büyük hesaplar yapıyordunuz, Ve böylesine ince hesaplarla işinizi takip ediyordunuz şu ana kadar Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve yönetim Kurulu olarak nerdeydiniz?.

Son yıllarda yapılan yatırımlarla gelişen, büyüyen ve modern bir kent kimliği kazanan Nevşehir’in önünü açacak niye tek bir yatırım, tek bir proje ortaya koyamadınız. İş seçime gelince mi aklınız çalışmaya başladı?. Her cümlesi birileri tarafından adeta yazdırılmış, her kelimesi özenle seçilmiş ve baştan sona kamuoyunu yanıltamaya yönelik olan Ticaret ve Sanayi Odamızın seçimlerine yönelik yapılan yorumlara bu memlekette yaşayan kimsenin itibar etmemesini ve özellikle Ticaret ve Sanayi odası üyelerimizin kafasını bulandırmaya yönelik yapılan bu yorumların dikkate alınmamasını istirham ediyorum. Allah’ın da izniyle Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Seçimlerine gümbür gümbür hazırlanıyoruz. Ramazan ayında da ziyaretlerimizi yaparak göreve seçilmemiz halinde neler yapacağımızı, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasının mevcut durumunu ve Ticaret ve Sanayi Odasının bu il için neler yapması gerektiğini üyelerimize bir bir anlatmaya devam ediyoruz. Daha öncede dediğimiz gibi, bizim amacımız bağcıyı dövmek değil, üzüm yemektir. Ekibimizle birlikte yönetilecek olan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odamızın bu memlekete neler getirebileceğine seçilmemiz halinde tüm halkımız şahit olacak. Bizim amacımız makam, mevki, koltuk davası gütmek değil. Bizim davamız Nevşehir’i bulunduğu yerden bir adım daha ileri götürebilmek. Amacımız Ankara’da kendimize yer edinmek değil. Çok yakında ekibimizle birlikte kamuoyunun önüne çıkarak Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası seçimlerinde neden aday olduğumuzu, projelerimizi bir bir anlatacağız. Yüreği yetenlerin de bu projelere karşın kendi projelerini ortaya koymasını bekliyoruz. Vay seçimi erteletmişler, Vay yürekleri de gayet ferahmış, Vay Cumhurbaşkanı seçimlerinden emsal alıp tekrar aday olurlarmış gibi safsatalarla değil projelerimizle, hedeflerimizle ve ekibimizle Nevşehir Ticaret ve Sanayi odasına talibiz. Tüm Nevşehir Kamuoyunun bir kez daha Mübarek Ramazan ayını ve önümüzdeki günlerde idrak edeceğimiz 1000 aydan daha hayırlı olan Kadir Gecenizi kutluyoruz” açıklamalarında bulundu.

Haber:Ali Çamur